uvařil 11. 11. 2014 15:02
Smetanovou zálivkou obsah zapékací misky zcela zalijte. Vše vložte do středně vyhřáté trouby (175 °C) a řízky důkladně zapečte (asi 40 minut)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 11. 2014 15:02
Smetanovou zálivkou obsah zapékací misky zcela zalijte. Vše vložte do středně vyhřáté trouby (175 °C) a řízky důkladně zapečte (asi 40 minut)
uvařil 11. 11. 2014 15:02
Zapečené řízky naruby se podávají vyklopené na oválném talíři a porcují se nožem napříč jednotlivými plátky masa
uvařil 11. 11. 2014 15:02
netypicky obalené řízky osmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku na pánvi. Jejich povrch by měl být pěkně zlatohnědý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Retro okénko: Legendární ruská vejce vznikla jako z nouze ctnost, ale oblíbili si je všichni
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Jednoduché pohoštění na párty: Dortová lízátka pro malé, falešný tatarák pro velké