uvařil 23. 2. 2015 12:57
V případě tohoto dezertu se pyré nespojuje pudinkem, ale želatinou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 2. 2015 12:57
V případě tohoto dezertu se pyré nespojuje pudinkem, ale želatinou...
calvados, želatina, jablko, cukr krupice, cukr skořice, voda, citron, tvaroh měkký, cukr moučkový, smetana ke šlehání, piškoty cukrářské, čokoláda hořká, smetana zakysaná, zdobení cukrářské (pecičky), zdobení filigránky
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Královský koláč z křehkého těsta: Shora křehký a uvnitř vláčný moučník s tvarohem připravíme raz dva
Chutě známých politiků: Boris Johnson sní prostě vše. Jaký je jeho recept na hubnutí?
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení