uvařil 4. 12. 2013 14:34
osmahnutí masa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 12. 2013 14:34
osmahnutí masa
plecko, brambory, mouka hladká, cibule, česnek, kapie, rajče loupané, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, majoránka, voda, sádlo
Přidáno před 49 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Užijte si v létě barbecue. V čem spočívá tento způsob úpravy masa a jak se liší od grilování?
Drožďová pomazánka jako dokonalá zdravá pochoutka: Chuť vylepší kromě cibule i salám a jedna obyčejná surovina
Salát s vůní exotiky: Vietnamský salát gỏi xoài je osvěžující díky mangu. Co mu dodá křupavost?