uvařila 28. 10. 2013 19:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 10. 2013 19:37
prsa kuřecí, čočka červená, cibule, mrkev, celer, brambory, rajče, česnek, olej olivový, sůl, pepř, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, majoránka, kmín drcený, tymián, nať petrželková sušená
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy