uvařil 9. 11. 2009 21:24
Řád zlaté vařečky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 11. 2009 21:24
Řád zlaté vařečky
panenka vepřová, kuřecí stehenní řízky, cibule červená, slanina anglická, švestky sušené, hořčice dijonská, koření, mouka hladká, pivo černé, med, sůl, olej
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř