Kuřecí křupavé řízky z trouby
Recept ještě nebyl hodnocenKřupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky obalené v pikantní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 519 kJ / 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,30 g |
– nenasycené | 2,50 g |
–– mononenasycené | 1,90 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky obalené v pikantní…
Chceme-li si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, nepotřebujeme žádné dlouhé procedury ani složité postupy. Maso stačí na jednu až dvě hodiny naložit do speciální…
Plátky chleba nakrájíme na čtvrtiny, maso a šunku na přibližně stejně velké kousky jako chleba. Maso osolíme a posypeme gyros kořením. Vše střídavě napichujeme na špejle…
Nejdříve uděláme marinádu. Olej, sójovou omáčku, hořčici, kečup a sušený česnek dobře prošleháme.Maso nakrájíme na kousky 4x4 cm. Brambory i se slupkou uvaříme do…
V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…
Kuskus, zelenina a kuřecí maso se stává již tradicí. Lehký, zdravý, a zároveň sytý oběd, který oceníte zejména v teplém počasí. Zaručeně potěší vaše chuťové pohárky.…
Není řízek jako řízek. Cikánský řízek je spíše smažená placička z kuřecího masa, avšak pokud vyzkoušíte tento recept, zajisté ho nebudete dělat naposledy. Zajímavá…
Maso nakrájíme na kousky a cibuli nadrobno. Rozpustíme máslo, přidáme cibuli necháme zesklovatět. Přidáme maso, sůl, koření a opečeme ze všech stran.Do pyré zamícháme…
Maso nakrájíme na kousíčky a okořeníme dle chuti, osmažíme je na oleji a přebytečný olej necháme odkapat.Polovinu tortilly natřeme cikánskou omáčkou, posypeme masem,…
Hledáte tipy na rychlý a chutný oběd? Vyzkoušejte tyto kuřecí rarášky. Kuřecí maso nejprve marinujeme v těstíčku z piva, hořčice a sójové omáčky a pak smažíme. Rarášky v…
Cibuli si nakrájíme na kostičky, zelí na proužky. V pekáčku orestujeme cibuli, přidáme zelí a cca 5 minut promícháváme, až zelí zavadne. Pak přidáme rajčatový protlak,…
Výrazně pikantní pochoutka nenáročná na přípravu. Pepř několika barev je nejrozšířenějším kořením na světě. Zelený pepř se sklízí jako první, když ještě nejsou jeho…
Stehenní řízky pokladené na vrstvě cibule, potřené směsí hořčice a česneku, zalité vývarem a pak upečené budou křehoučké, šťavnaté a příjemně pikantní. Jako příloha se k…
Kuřecí perkelt je velmi podobný paprikáši, alias kuřeti na paprice, nicméně pár odlišností tam přeci jen najdeme. Uvařte rodině lahodnou omáčku s jemným masem a lehce…
I když jde o jednoduché jídlo, kombinace dušeného masa, kmínu, sladké papriky a cibule funguje skvěle. Nudličky podáváme posypané petrželkou a jako přílohu zvolíme…
Zajímavý pekáček je naplněn vrstvami cibule, slaniny, žampionů, kořeněného kuřecího masa a brambor. To vše dohromady, prostoupeno šťávou z cibule, slaniny a masa, tvoří…
Kuřecí stehenní maso nařežeme na malé nudličky. V trošce olivového oleje rozmícháme koření kari, sušenou bazalku a poctivě vetřeme do naporcovaného osoleného kuřecího…
Maso nakrájíme na menší kousky, opečeme zprudka v kastrolu na oleji, přeložíme do misky a osolíme. V kastrolu s výpekem krátce orestujeme drobně nakrájenou cibuli a na…
Hledáte další způsob, jak připravit kuřecí řízky? Stačí je přes noc naložit do marinády, druhý den krátce osmažit a skvělý oběd je na světě. Marinované kuře můžete…
Brokolici očistíme, rozebereme jí na růžičky a dáme vařit na páru - jen asi 7 min. - aby si zachovala barvu a zůstala křupavá. Poté brokolici vyndáme a necháme…
Kuřecí plátky masa na zeleninovém lůžku z mrkve, celeru a zázvoru a zapečené v troubě vám jistě zachutnají. Díky kouřovému aroma uzené papriky a výrazné citrusové chuti…
Do misky dáme všechny ingredience na omáčku a prošleháme metličkou. Když se vše spojí, necháme stranou. Uděláme hnízda (nudle jsou křupavé, smažené, kdo je nechce, může…
Červená čočka připravovaná společně s mrkví a kuřecím masem je opravdu velice snadný a sytý pokrm. Čočka je navíc bohatá na vlákninu, která by měla součástí vyváženého…
Kuřecí maso je velmi populární kvůli své rychlé a jednoduché přípravě. Tento pekáček je navíc plný zeleniny a chuť doplňuje pikantní klobása. Jako přílohu můžete zvolit…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Retro okénko: Vzpomínáte na punčák? Upečte si oblíbený zákusek českých cukráren
Kalorie ze svíčkové spálíte během tříhodinové procházky. Řízek se salátem „vychodíte“ za 7 hodin, kousek sushi za 5 minut