uvařil 7. 2. 2015 19:01
Slepičí polévka ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 2. 2015 19:01
Slepičí polévka ze „Šlajfu“
slepice, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, vejce, mouka hrubá, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda, mléko, sádlo, sůl, petržel
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Jak nasušit bylinky, abyste nejlépe zachovali jejich aroma? Tyhle kroky zajistí perfektní výsledek
Vzpomínky na Alžbětu II.: Britská královna milovala čokoládový dort a speciálně upravené sendviče
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění