uvařila 8. 3. 2010 16:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 3. 2010 16:57
těsto listové, šunka, slanina, sýr gouda, protlak rajčatový, podravka, cibule, omáčka chilli, sůl, vejce
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou