uvařila 29. 1. 2013 01:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2013 01:56
mouka polohrubá, droždí, cukr, smetana ke šlehání, olej, žloutek, sůl, kůra citronová, rum, máslo, mouka hladká, mouka hrubá, cukr krystal, máslo, tvaroh, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, kůra citronová, rum, rozinky, povidla švestková, vejce
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Matjesy, uzenáče, pečenáče, zavináče... Různé delikatesy z jedné ryby! Víte, jak na ně?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp