uvařila 25. 10. 2014 12:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 10. 2014 12:40
plec vepřová, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř, bobkový list, ocet, sůl, šlehačka, mouka hladká, olej
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak na nejlepší jablka v županu: Pod křehkou slupkou se ukrývá delikátní náplň
Vydatné polévky, dušené maso i zelenina. To vše nás v zimě zahřeje na těle i na duši!
Jak a kde správně skladovat chléb? Na ledničku musíme zapomenout, dobře se ale osvědčily len i speciální sáčky