uvařila 7. 6. 2013 16:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 6. 2013 16:58
cibule, žampióny, olej olivový, máslo, hořčice plnotučná, pažitka, smetana zakysaná, pepř, sůl, chleba pšenično-žitný, česnek
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku
Celé Česko peče v nejlepší formě
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky