uvařil 25. 2. 2014 09:55
Ústřice sv. Mikuláše - před grilováním
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 2. 2014 09:55
Ústřice sv. Mikuláše - před grilováním
prsa kuřecí, víno bílé, česnek, nať petrželová, sůl, pepř bílý mletý, olej olivový, citron
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Královské chutě: Královna Viktorie jako malá hladověla, později si dopřávala krocana plněného kachnou a pomeranč vyjídala lžičkou!
Recenze pražských minipivovarů: Brutálně pálivý Prosecký masakr od Beznosky je pivo pro otrlé