uvařila 9. 8. 2009 18:28
a teď už jen dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2009 18:28
a teď už jen dobrou chuť
uvařila 9. 8. 2009 18:28
hotovo
uvařila 9. 8. 2009 18:27
přikryjeme poklicí a dáme do trouby
uvařila 9. 8. 2009 18:26
na zpěněnou cibulku vrátíme závitky zalijeme vodou
uvařila 9. 8. 2009 18:26
vyndáme závitky a dáme cibulku
uvařila 9. 8. 2009 18:25
dáme do kastrolku orestovat
uvařila 9. 8. 2009 18:24
nakonec na kostičky nakrájenou nivu
uvařila 9. 8. 2009 18:23
poklademe plátkovým sýrem a anglickou slaninou
uvařila 9. 8. 2009 18:23
plátky potřeme česnekem
uvařila 9. 8. 2009 18:21
uvařila 28. 6. 2009 15:10
hotové v míse
uvařila 28. 6. 2009 15:07
příprava
uvařila 28. 6. 2009 15:06
uvařila 27. 6. 2009 19:24
takhle řídké je těsto
uvařila 27. 6. 2009 19:21
Konečný výsledek
uvařila 14. 6. 2009 12:06
a tohle je výsledek. přeji dobrou chuť
uvařila 14. 6. 2009 12:05
a takhle vypadají hotové v míse
uvařila 14. 6. 2009 12:03
takhle vařím knedlíky já, v páře
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Bruselské řezy: Slané krémové jednohubky překvapí lehce pikantní chutí, jsou ozdobou svátečního stolu a snadné na přípravu
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar
Jak uchovat hroznové víno, borůvky či jahody čerstvé až dva týdny? Pomůže trik se zavařovačkou