uvařila 25. 1. 2017 16:58
Potažené větrníky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Potažené větrníky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Plnění větrníků - žloutková šlehačka
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Hotové potažené věnečky (vlevo dobrý fondán, vpravo už tuhnul)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Plnění věnečků (na pohled nic moc, asistovaly obě děti :D )
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Připravená poleva na věnečky
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Fondánová poleva před ředěním a rozehřátím
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Fondánová poleva
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava žloutkové šlehačky - Žloutkový krém přidaný do našlehané smetany
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Karamelový základ na šlehačku
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Utavený cukr před přidáním smetany (nebo vody v případě kuléru)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Žloutkový krém (my v něm máme trošku cucky)
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Po upečení
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Věnečky před pečením
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Řezaná trubička
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníčky před pečením
uvařila 25. 1. 2017 16:58
uvařila 27. 8. 2011 18:57
Necháme chvilku v ledničce - ztuhnout a uležet. Pokud zbude krém, můžeme ho nastříkat na piškoty, nechat chvilku ztuhnout a potáhnout čokoládou a máme malé indiánky. ;)
uvařila 27. 8. 2011 18:55
Vršek (krémový) potáhneme čokoládou
uvařila 27. 8. 2011 18:54
A naplníme kornoutky vevnitř a zvenku tak, aby bylo viditelné rýhování
uvařila 27. 8. 2011 18:53
Krémem naplníme sáček s řezanou trubičkou
uvařila 27. 8. 2011 18:52
A po promíchání by měl vzniknout takovýhle krém (jen byl trošku růžovější, fotím mobilem, tak to dost zkresluje :D )
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Vánoce v Řecku voní vánočním chlebem se skořicí a pomerančem, na štědrovečerním stole je krůta s touto masovou nádivkou
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Tesco spouští přihlašování do 14. kola grantového programu, opět podpoří 70 dobročinných projektů po celé ČR