Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Věnečky

Udělejte na chvíli z vaší kuchyně malou cukrárnu a připravte si výborné věnečky s pudinkovým krémem. Vzdušné pečivo s jemným krémem je ideální pro rodinné oslavy, ale i jen tak ke kávě. Podle tohoto receptu je zvládne připravit každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 65 min Doba tepelné úpravy: 25 min

90 min (65 min příprava + 25 min tepelná úprava)

12. 1. 2011 15:48

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

z dávky vyjde přibližně 35 kusů

Nutriční hodnoty

Energie20 693 kJ / 4 946 kcal
Bílkoviny107,96 g
Tuky298,72 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,62 g
Sacharidy452,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

10. 11. 2023 21:11

Pěkný recept, povedly se a krásně vyběhly. Do těsta jsem dala máslo.

neonka

1. 4. 2022 11:42

satelit: do vychladlé pudinku zaslehat vejce

Buchyna Buchyna

5. 3. 2022 12:14

Dobrý den, recept mne zaujal a chtěla bych ho vyzkoušet. Nemám ale Ivu, můžu dát stejné množství másla? Děkuji Vám, pěkný den.:-D

satelit

21. 11. 2021 22:18

Do vařícího pudingu zamíchat (celé) vejce? To jsem ještě neslyšela, nesrazí se bílek?

Orion1 Orion1

13. 5. 2019 14:17

Na kolik stupňů a jak dlouho se pecou, aby nespadly?

dagmar lesova

10. 11. 2017 07:03

Byly výborné, jiné už dělat nebudu, děkuji

Panenka

9. 9. 2016 16:28

Na kolik se pečou? Děkuji :)

JIRINA RYCHLA

14. 4. 2016 14:33

oprava ;latkovym

JIRINA RYCHLA

14. 4. 2016 14:32

Ahojky,tyhle jsem jeste nezkousela,ale chtela bych vedet zda je to testo tuhe,delala jsem pred tydnem a nedaly se protlacit,igelitovy pytlik se protrhl a latovym to byla drina;-(

Dajda Dajda

13. 4. 2016 06:22

eva: Zkuste krájet studené a uvidíte sama. ;-)

eva

12. 4. 2016 18:53

někdo řekne,že se musí rozkrojit hned z trouby ještě horké,aby vyšla pára,jiný řekne za studena,tak co je dobře ?

Koubkova Koubkova

3. 4. 2016 09:27

Jen mi tu chybí ta fajfka na odškrtnutí , že jsem recept vyzkoušela ;-(

Koubkova Koubkova

3. 4. 2016 09:24

Dělala jsem je , krém by snesl i víc cukru , ,zmizely všechny

Jasisa

1. 4. 2016 11:16

:yes:

Digitalka

29. 3. 2016 08:25

úžasný recept, věnečky jako malované. Přikládám i foto :-) Moc děkuji :-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: věnečky vanilkový krém do věnečků věnečky recept nejlepší krém do věnečků recepty na věnečky recept na věnečky venečky se šlehačkou pečení věnečků šlehačkový krém do věnečků venecky videorecept věnečky z ivy minivěnečky recept věnečky věnečky s pudinkem jak dlouho se pecou venecky vanilkové věnečky jak se pecou venecky venecky recepty věneček z obilí vanilkovy krem na venecky

Suroviny: tuk ztužený, mouka polohrubá, voda, vejce, sůl, mléko, vejce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, cukr, máslo

TopRecepty.cz

Věnečky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZWRR