uvařila 27. 8. 2011 18:54
A naplníme kornoutky vevnitř a zvenku tak, aby bylo viditelné rýhování
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2011 18:54
A naplníme kornoutky vevnitř a zvenku tak, aby bylo viditelné rýhování
bílek, cukr moučkový, ořechy vlašské, mouka hladká, sůl, bílek, cukr krupice, jahodová marmeláda, cukr krupice, bílek, cukr krupice, kyselina citronová, marmeláda, potravinářské barvivo, poleva čokoládová
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Spálené hrnce nevyhazujte. Stačí sůl, citron nebo tableta do myčky a budou jako nové!
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka