uvařila 12. 10. 2017 10:59
Dají se jíst jako příloha i jen tak bez masa.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2017 10:59
Dají se jíst jako příloha i jen tak bez masa.
uvařila 12. 10. 2017 10:59
Můj postup: ochutím máslo v pekáči, vsypu brambory, prohodím, pak jednotlivě obaluji ve strouhance.
uvařila 26. 8. 2017 18:48
uvařila 26. 8. 2017 18:48
uvařila 1. 5. 2017 20:00
Jehněčí se špenátem a noky (br. knedlíkem)
uvařila 1. 5. 2017 20:00
Jehněčí plecko v bylinkové krustě
uvařila 15. 12. 2010 13:46
Nevím, zda by to Číňan přečetl :-)
uvařila 14. 5. 2010 23:43
Tady jsou oba - ještě na plechu
uvařila 14. 5. 2010 23:37
Taky krokouš, ale není z kynutého těsta (je z octovýho)
uvařila 20. 1. 2010 01:32
Dobrou chuť :-)
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Hit internetu: Zavařené brambory vydrží až dva roky. Připravují se snadněji než okurky, chutnají lépe než jiná zelenina
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Kávové dezerty: Dokonalé tiramisu vyžaduje správné suroviny. Jak na mraženou granitu?