uvařila 4. 10. 2009 14:50
Maso s cibulí a sádlem v hrnci-začátek bašty :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 10. 2009 14:50
Maso s cibulí a sádlem v hrnci-začátek bašty :-)
plec vepřová, cibule, sádlo, houby mražené, sůl, pepř mletý, kmín drcený, vegeta, smetana zakysaná, mouka rýžová, voda
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak na ten nejlepší buřtguláš? Sáhněte po kvalitní uzenině, nezapomeňte na dostatek cibule a správnou kombinaci koření
Cuketa: Skvělý společník pro vaření i pečení