uvařil 11. 7. 2012 13:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 7. 2012 13:06
prsa kuřecí, cibule, voda, máslo, smetana 12%, olej olivový, sůl, pepř, koření provensálské, bylinky, rajče cherry,
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jahodové hrudky s jogurtem zalité čokoládou jsou rychle hotové. Na ledový hit Tik Toku stačí jen pár ingrediencí a dost místa v mrazáku
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu