Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukažte své lásce, jak vám na ní záleží. Dejte si záležet na valentýnském překvapení
Zdroj: Pixabay

Květina a šperk pro ženu, voda po holení pro muže. Nechcete letošní svátek svatého Valentýna oslavit originálněji? Inspirujte se a překvapte svůj protějšek nečekaným dárkem.

Jste-li vyznavačem oslav lásky na svatého Valentýna, máte co dělat. Svátek se blíží, a pokud chcete letos zazářit, měli byste si s pořízením dárku pospíšit.

Láska v rodině

Příroda, i když jí často házíme klacky pod nohy, má velkou sílu. A vy ji můžete darovat z lásky. Jak? Prostřednictvím šperků z minerálů. Potěšit ozdobou navíc můžete k oslavě svatého Valentýna nejen ženu, na výběr jsou i pánské či dětské náramky, pořídit můžete i sadu pro celou rodinu nebo si dopřát párový šperk. Třeba rodinný náramek s hematitem a srdíčkem je pro oslavu lásky jako stvořený. Hematit je velmi účinný ochranný kámen, který zabraňuje negativním energiím vstoupit do aury. Tím uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha - jing a jang a mobilizuje skryté síly.

Křupavá sladkost

Pokud se rozhodnete překvapit svoji lásku dobrou a zdravou snídani, tohle by v ní nemělo chybět. Plátky lyofilizovaných jahod jsou krásně červené, křupavé a sušené mrazem. Mají zalou chuť, křupavou texturu a zachované živiny. Jde o RAW surovinu, která byla zpracována do teploty 42 °C. Jahody chutnají jako z babiččiny zahrádky. Jsou pěstovány v teplém podnebí, kde rostou přirozeně bez použití steroidů. Hodí se do ranních kaší a jogurtů nebo na ozdobu dezertů.

 

Sexy v kuchyni

Až budete pro svůj protějšek v kuchyni chystat valentýnskou snídani, oblečte se na to stylově. Tenhle župánek s krajkovými rukávy Miamor od Obsessive vás promění v nevinnou a něžnou krásku! Župánek je ušitý z jemné a elastické látky a rukávy má z průsvitné krajky s elegantním vzorem.

Bez čokolády to nepůjde

Darujte letos jemnost v novém designu. O co jde? No přece o Milku! Popřát své lásce můžete prostřednictvím kombinace dobroty a symbolu srdce. Právě Milka si totiž  pro všechny zamilované připravila lahodné pralinky z alpského mléka s jemnou lískooříškovou náplní ve speciální valentýnské edici. Všechny zamilované duše se mohou těšit na nový originální design, který zaručeně udělá radost.

Připijte si!

Lahev dobrého vína nebo šampaňské pro dospělé a něco nealkoholického pro děti, protože i jim chceme přece dát najevo, že je milujeme. Vyzkoušejte řadu Alberta Nature’s Promise Healthy. Life Ovocná šťáva s citronem, limetkou a zázvorem je osvěžující, za studena lisovaná a zdravá.

Romantické oslavy

Celý rok jsme až na výjimky v pracovním shonu, řešíme páté přes deváté a na pořádný odpočinek nám moc času nezbývá. A co teprve odpočinek ve dvou, v krásném a romantickém prostředí! Odpočívejte v Lázních Velichovky a oslavte zde společnou lásku. Balíček Chvíle relaxace obsahuje slatinný zábal, klasickou masáž, hydrojet a perličkovou koupel.

Na zdraví a na lásku!

Přípitek na Valentýna je samozřejmostí, dopřejte si ale něco vážně výjimečného. Pokud vám bublinky nic neříkají, ochutnejte příběh a chuť věhlasného amerického bourbonu, který se vyrábí již 60 let stejným, ověřeným způsobem. Wild Turkey vás osloví nevšedním kontrastem jemnosti a síly. Vyrábí se na základě tajné směsi kukuřice a kvalitních obilovin a následně zraje 6-8 let v dubových sudech vypálených na nejvyšší stupeň. Seženete na www.warehouse1.cz.

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více