Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jaro je tady! Užijte si ho s novinkami a udělejte si radost
Zdroj: Pixabay

Konečně je tady jaro! I když… při pohledu ven to vypadá, že je maximálně půlka března. Ale nezoufejme, teplo, a s ním spojené příjemné chvíle a události, už je vážně za rohem.

A tak se na jaro a následující léto pořádně připravme. Podívejte se, co je kde nového a rozmazlujte se! protože právě péči o sebe si po uplynulých letech, kdy konečně žijeme jako dřív, ale i po dlouhé a nekonečné zimě, opravdu všichni zasloužíme.

Pomocník pro vaši paměť

Když si něco nezapíšu, jako by nebylo. Znáte to? Pořiďte si šikovného pomocníka! S tabletem Lenovo Tab P12 Pro to už nebude takový problém. Díky chytrému peru si můžete psát poznámky ručně a zároveň bude vše důležité na jednom místě. Právě stylus umožní uživatelům nejen pohodlné psaní a kreslení, ale také rychlejší práci s řadou aplikací určených pro kreativní tvorbu. Na tabletu je díky tomu možné snadno upravit fotky, načrtnout v grafickém programu nové logo nebo návrh produktu, či prostě jen relaxovat a tvořit nějaké vlastní umělecké dílo přímo na displeji.

 

Do plavek!

Léto se blíží a s ním plavková sezóna. Ještě máte čas se připravit! GREEN COFFEE zelená káva extra silná od Dr. Bojdy je doplněk stravy bohatý na chlorogenové kyseliny, které se nacházejí pouze v nepražené kávě a jsou známy pro své účinky, které napomáhají k snižování hmotnosti. Pokud vás napadá, že čím víc kávy denně vypijete, tím rychleji půjdou kila dolů, mýlíte se. V pražené kávě totiž zmíněné látky nenajdeme, protože se během pražení ničí. Extrakt dále obsahuje také kyselinu kávovou, která je známá svými antioxidačními účinky. A kombinace těchto látek dělají z Green Coffee pomocníka s vlivem na redukci hmotnosti.

 

Chraňte mazlíčky

Dopřáváte jim kvalitní krmení, pečujete o jejich zdraví, ale chtěli byste udělat ještě víc. Domácí mazlíčci, jsou prostě členy rodiny, a je úplně jedno, jestli chováte kočku, psa, králíka nebo koně. Pořiďte jim ochranný minerál. Podpoříte tím jejich zdraví, emocionální pohodu a zvládání všeho co je v životě potká. Navíc jim dopřejete krásnou ozdobu v podobě přívěsku, který stačí zavěstit třeba na obojek.

Španělsko v obýváku

Máte chuť na něco cizokrajného? Užijte si Tapas z Alberta. Malé chuťovky ve španělském stylu z prvotřídních surovin jsou perfektní na posezení s rodinou či s přáteli. Nakombinujte si několik druhů dle svých chutí. Dopřát si můžete například bio rajčata s provensálskými bylinkami, olivy nocellara s rozmarýnem a pepřem či goudu. A za ochutnání jednoznačně stojí exkluzivní krájený lanýžový salám s parmezánem.

Zregenerujte se!

Po zimě bychom všichni potřebovali dovolenou. Dlouho bylo chladno,m brzy se stmívalo a nebylo kde brát energii. To se teď sixe změní, ale pokud potřebujete opravdu nakopnout, zvolte péči v Lázních Velichovky 1897. Připraví tady pro vás takové procedury a pobyty, že se budete cítit jako nový člověk. Velichovky jsou proslulé díky slatinným koupelím a zábalům. Tamní přírodní léčivý zdroj slatiny je dokonce v rámci České republiky unikátní svým složením. Slatina je směs organických látek, které vznikly v přírodě chemickými pochody a v rozmělněném stavu ve směsi s vodou se využívají pro přípravu koupelí nebo zábalů.

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více