Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Porotci MasterChefa - Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova

Oblíbená kulinářská reality show MasterChef Česko plná zajímavých soutěžících a kuchařských výzev se na televizní obrazovky vrátí na podzim 2022. Půjde již o šestou řadu. V jakém složení se tentokrát představí porota? A na co dalšího se můžeme těšit?

Zajisté ještě máte v živé paměti dramatické finále páté řady MasterChefa, ze kterého nakonec odešla se vztyčenou hlavou a titulem MasterChef Česko Besky alias Veronika Danišová.

Nebude to dlouho trvat a na pomyslnou startovní čáru nastoupí nová parta amatérských kuchařů, kteří budou usilovat o titul českého MasterChefa, finanční odměnu i možnost vydat vlastní kuchařku.

Kdy bude MasterChef Česko 2022

Nové řady kuchařské reality show MasterChef Česko se dočkáme už na podzim 2022 na obrazovkách TV Nova.

Nova sází na jistotu – poslední řada reality show o vaření byla jedním z nejúspěšnějších loňského podzimu napříč všemi televizními stanicemi. Průměrně se na jednotlivé díly dívalo 850 tisíc diváků. Finále si nenechalo ujít podle údajů portálu Mediaguru na 1,15 milionu diváků.

Masterchef Česko

MasterChef Česko je česká verze britského pořadu MasterChef, ve které soutěží amatérští kuchaři. Jaký je koncept pořadu MasterChef Česko? V první části je produkcí vybrán určitý počet soutěžících,…

Porota šesté řady kulinářské reality show

Na jména soutěžících si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, co už však víme teď, je složení trojčlenné poroty. V novém ročníku se mohou diváci těšit na stejné porotce jako v předchozích několika řadách - v porotě zasedne šéfkuchař pražské restaurace Field Radek Kašpárek, šéfkuchař pražské restaurace U Matěje Jan Punčochář a šéfkuchař olomoucké restaurace Entrée Přemek Forejt. Potvrdila to TV Nova. V tomto složení se sejdou porotci už počtvrté. A spolu s nimi přijde spousta nových výzev.

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více