Pro dokonalý požitek z vína
6. 2. 2014 Tipy a triky
Král Sýrů Sametový je ideálním společníkem pro zralá červená vína. Ušlechtilá plíseň, která doprovází proces zrání sýru, mu dodává jemné aroma čerstvých žampiónů. Král Sýrů Sametový dokonale ladí s chutí drobného červeného ovoce a s čerstvou francouzskou bagetou.
Král Sýrů Sametový je ideálním společníkem pro zralá červená vína. Ušlechtilá plíseň, která doprovází proces zrání sýru, mu dodává jemné aroma čerstvých žampiónů. Král Sýrů Sametový dokonale ladí s chutí drobného červeného ovoce a s čerstvou francouzskou bagetou.
K pití zvolte třeba výborné Carménère 2011 – původem francouzská odrůda, kterou v současnosti budou znát nejspíše milovníci jihoamerických vín. Carménère 2011 z Vinařství Josef Valihrach patří spíše k lehčím vínům merlotového typu s úžasným aroma a plným tělem. Vychutnejte si spojení Speciality Král Sýrů Sametový a tohoto lahodného vína.
125 gramů
Doporučená maloobchodní cena: 35,90 Kč
Přijďte 14. února ochutnat Speciality od Krále Sýrů a vína z Vinařství Josef Valihrach do vybraných vinoték! Oslavte Den svatého Valentýna ve společnosti rozmanitých a chutných sýrů a dobrého vína!
Akce se uskuteční ve vinotékách OC Nový Smíchov, OC Galerie Harfa, OC Futurum Brno a OC Plaza Plzeň.
Více informací na www.kralsyru.cz.
Tisková zpráva
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 16 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře