Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soutěžte o batůžky plné pochoutek a knih pro děti! Připojte se k naší soutěži a vyhrajte skvělé ceny, které udělají radost vašim malým výletníkům

Získejte batůžek plný lahodného mlsání pro své děti v naší soutěži! Stačí odpovědět na soutěžní otázku a můžete vyhrát veselé batůžky s jednorožci, které obsahují zdravé svačinky z řady Nature's Promise Kids a naučnou encyklopedii z Albatrosu plnou zajímavostí ze zvířecího světa. Tyto produkty jsou dostupné pouze v obchodech Albert.

Veselý batůžek s jednorožcem ze sběratelské kampaně obchodů Albert potěší každého malého výletníka. Až na něj po procházce či výšlapu přijde hlad, budou se hodit svačinky z řady Nature’s Promise Kids, které v sobě batůžek ukrývá. Dobroty potěší nejen svou lahodnou chutí, ale také veselými tvary a obaly. Jednotlivé produkty obsahují spoustu vlákniny a jsou nutričně vyvážené. Najdete je exkluzivně jenom v prodejnách Albert. Pro příjemné usínání se v batůžku ještě ukrývá naučná encyklopedie z Albatrosu, ve které se se svým zvídavým dítkem dozvíte zajímavosti ze zvířecího světa. I ta pochází ze sběratelské kampaně ochodů Albert. Tak se pusťte do hádání soutěžní otázky! Soutěž končí 26. 4. 2023.
 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více