Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční slevová akce vám pomůže doplnit knihovnu o skvělé kuchařky.
Zdroj: Toprecepty

Velikonoce jsou za dveřmi a Toprecepty.cz pro své čtenáře připravily něco opravdu speciálního. Je čas otevřít dveře jarním chutím a přivítat toto krásné období s naším exkluzivním velikonočním menu, plným kuchařek či předmětů, které ve vaší kuchyni nesmí chybět. A co více, nabízíme vám jedinečnou příležitost ušetřit díky naší neodolatelné slevě 40 %.

Velikonoční dárky

Nechte se okouzlit jedinečnou velikonoční nabídkou, která přináší skvělou příležitost získat kvalitní kulinářské poklady v podobě našich oblíbených kuchařek z edice Toprecepty.cz či Apetit i knih dalších renomovaných autorů či praktické pomocníky do vaší kuchyně za neuvěřitelně výhodné ceny

Velikonoční menu přinese radost nejen vám, ale i vaší peněžence. Nabízíme totiž 40% slevu na celý sortiment. Od kuchařek plných inspirativních receptů, přes tituly od renomovaných autorů, až po praktické předměty, které každému kuchaři usnadní práci. A to vše s dopravou zdarma při nákupu nad 150 Kč! Neexistuje lepší čas na doplnění vaší knihovny nebo kuchyňských potřeb, než je právě teď.

Jak získat slevu? 

Pokud hledáte způsob, jak získat čtyřicetiprocentní slevu, máme pro vás jednoduchý návod. Stačí se vydat na náš eshop Toprecepty.cz, zde se ponořit do široké nabídky produktů, které nabízíme a vybrat si přesně to, co vás momentálně nejvíce láká.

V nákupním košíku pak použijte kupon VEJCE40 a sledujte, jak se vaše úspory množí. Tak neváhejte a ušetřete při nákupu díky našemu speciálnímu kupónu, je to hračka.

Vybrané hity

Z našich populárních kuchařek můžete získat se slevou například Náš rok v kuchyni za pouhých 359 Kč, obvyklá cena je 599 Kč.

Hit všech chalupářů, milovníků trampování i obyčejných jídel, Naše chalupářská kuchařka je nyní za 239 Kč, běžně stojí 399 Kč.

Naše moučníky můžete mít za skvělých 137 Kč místo obvyklých 229 Kč, kuchařku Polévka je grunt získáte v akci za 239 Kč (dříve za 399 Kč) nebo celou kolekci těchto knih za 1185 Kč místo 1975 Kč.

K tomu nesmí chybět ani Naše nákupní taška za neuvěřitelných 41 Kč, s původní cenou 69 Kč.

Neváhejte a udělejte si radost nebo potěšte své blízké tím nejlepším velikonočním dárkem. Pamatujte, nabídka platí jen omezenou dobu a tak skvělou slevu nenajdete nikde jinde!

Které skvělé produkty můžete získat s 40% slevou, to zjistíte v naší fotogalerii:

Fotogalerie - Velikonoční sleva - Toprecepty.cz

Ukázat 8 fotografií

 

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Nejnovější recepty Více