Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrátky s těstem

Máte pocit, že se vám při pečení lepí smůla a těsto na prsty? S novou kuchařskou knihou Hrátky s těstem od autorky Ivy Trhoňové tomu tak být nemusí! Pestrá sbírka slaných a sladkých receptů z droždí vás naučí, jak vytvořit ty nejvoňavější kousky jednoduše a hravě. Postupy v knize mají navíc jednu neocenitelnou výhodu – jsou navrženy tak, abyste pečivo stihli upéct raz dva.

Iva Trhoňová sama přiznává, že obvykle peče z kynutých těst jen s minimem droždí nebo s žitným kváskem a ráda si na výsledek počká – takovými recepty ostatně naplnila své úspěšné kuchařky Ruce v mouce a Upečeno s láskou. Jak ale vyzrát na pečivo, když nemáte hodiny volného času? Právě to se dozvíte v autorčině nové kuchařce Hrátky s těstem.

Najdete v ní vyzkoušené recepty, u kterých nemusíte na vykynutí těsta čekat dlouhou dobu. Dvě stovky receptů jsou sestaveny tak, aby je zvládl úplně každý a s minimem času vytvořil co nejdokonalejší pečivo, jemuž se to ze supermarketu rozhodně nemůže rovnat.

Kuchařka Hrátky s těstem vznikala celé dva roky. A není divu, protože má ve výsledku 340 stran naplněných praktickými pečícími tipy a originálními fotografiemi. Slané i sladké recepty z droždí jsou rozřazeny do jednotlivých kapitol podle různých příležitostí. Některé se vážou třeba k ročnímu období, jiné ke konkrétní příležitosti. Schválně nakoukněte do obsahu:

Hned na úvod dostanete instruktáž ohledně surovin, ruční práce s těstem a nejvhodnějších pomůcek, které vám ulehčí práci a ušetří čas. A pokud se stále ještě nebudete cítit jistě jako mistr pekař, budou vám u jednotlivých receptů k dispozici srozumitelné fotopostupy, s nimiž se to už určitě podaří.

Ke křupavému pečivu samozřejmě také patří pomazánky a saláty. Ani na ně Iva Trhoňová nezapomněla, ty nejlahodnější najdete v samotném závěru knihy.

Hrátky s těstem seženete u svých knihkupců nebo přímo zde na webu vydavatele Albatros Media. Do 20. září si ji můžete objednat v předprodeji a při zadání kódu TESTO navíc dostanete poštovné zdarma. Prvních 500 z vás získá navíc speciální dárek ve formě bonusového receptu přímo od autorky.

Bonus máme i pro milovníky e-knih. Pokud si v předprodeji koupíte e-knihu zde, získáte 30 % kuchařky už teď. Můžete se tak ihned pustit do některého z více než 30 receptů a navíc s 30% slevou. V den vydání si pak jednoduše stáhnete celou e-knihu.

Tak pečlivě vypečené pečivo jste ještě nejedli – a teď si ho můžete snadno a rychle připravit sami!

 

Recepty k tomuto článku

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 8. 2020 19:08

yanull: děkuji :-!:-*

yanull yanull

29. 8. 2020 12:16

Říkám si, jak úžasný to musí být pocit, když to, co člověk svojí pílí vytvoří, se stane součástí mnoha domácností a ještě si na tom lidé pochutnají. Kdo umí, ten umí, ale také peče a píše, ku prospěchu všem. Velká gratulace :yes::-K:yes::-K

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 8. 2020 08:33

Simona Skolakova: děkuji, Simi! :-K:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 8. 2020 22:21

Ivo netušila jsem,že se ti podařilo vydat další knihu,moc gratuluji,protože vím,že to dalo jistě mnoho práce,ale věřím,že výsledek za to stojí,protože tvoje recepty nikdy nezklamou,mám Pekárnomániji,ta je skvělá,tak se pokusím sehnat i ty další!!!!Přeji elán do dalších knih,protože stojí za to,ty jistě zase něco vymyslíš,jen tak dál;-):yes::yes::-K

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 8. 2020 11:21

Merylas, MamlajdaD: moc vám oběma děkuji! <3:-*

MamlajdaD MamlajdaD

23. 8. 2020 13:26

Přidávám se k Merylas a také moc gratuluji cathleen k nové vydané knize! :yes::-D:-K:-K Mám zatím jen dvě tvoje knihy, kniha Pekárnománie už je dlouho beznadějně vyprodaná, nedá se sehnat. Ale na tuto další knihu se moc těším, jsem na ní moc zvědavá a určitě si jí koupím:-8:-D:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 8. 2020 09:54

Moc gratuluji autorce k vydání nové knihy. :-K Už si na ni dělám místo v knihovně, abych ji zařadila za ostatní, tj. Ruce v mouce, Upečeno s láskou a Pekárnománie. A pak ještě vlastním kuchařku Remoska v moderní kuchyni. :-)

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více