Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 13 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 18 minutami
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Jedlíkova cesta kolem světa: Americká kuchyně, to nejsou jen hamburgery a hot dogy
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl
24. 11. 2013 10:29
24. 11. 2013 09:54
23. 11. 2013 12:59
10. 8. 2013 11:27
10. 8. 2013 11:05
7. 8. 2013 14:18
7. 8. 2013 14:17
No, já myslím, že někde zbytečně "útočíš" na odlišné názory, ale nechci tady vést žabomyší války, každá si ponecháme svůj názor a bude
7. 8. 2013 14:09
7. 8. 2013 12:10
Promiň, ale z tebe mám pocit, že musíš být neustále v opozici k něčemu (kondenzované mléko, papír na knedlíky..)
7. 8. 2013 12:08
7. 8. 2013 09:07
7. 8. 2013 07:42
6. 8. 2013 22:56
Houskový nám nechutnají že jsou velmi nadýchané a velmi sají omáčky.
5. 8. 2013 08:40
2. 8. 2013 13:24
1 2 Další