Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Dobrý deň, u nás v noci búrka , teraz striedavo oblačno,…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den u nás byla dršťková polévka a tvarohové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Hezkou,i když deštivou sobotu.Dnes pečené kuří hnátky s…“ mimosa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Sterilované papriky plněné zelím: Vynikající sladkokyselá chuťovka k masu je zajímavým zpestřením letního zavařování
Kávová sedlina do kompostu patří, zbytky masa tam nesmí aneb Praktické informace pro zahradní kompostování krok za krokem
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
31. 7. 2015 22:51
2. 7. 2015 15:18
25. 6. 2015 13:24
Děkuji za Vaši diskuzi, pár typů mne tu zaujalo a nakonec i přesvědčilo, tak jen doufám, že nebudu zklamaná, a že se splní moje očekávání.
panev_1179434240.jpg
22. 6. 2015 13:05
22. 6. 2015 12:35
21. 6. 2015 21:38
Děkuji
13. 5. 2015 17:31
osobně mohu doporučit litinové pánve. Rozhodně nejlepší na indukční plotny. Jsou sice dražší, ale jak už bylo řečeno, určitě se vyplatí si připlatit. Spoustu informací najdete na www.litinove-nadobi.cz/ a na již zmíněné stránce skeppshult.cz/
15. 4. 2015 15:17
14. 4. 2015 19:52
14. 4. 2015 19:50
Já mám 28 cm a někdy se mi zdá, že bych mohla mít o něco menší.
14. 4. 2015 19:44
Měla jsem nerez se sendvičovým dnem - byla to velká a hluboká pánev, kterou jsem používala snad ze všeho nádobí nejvíc (ale nedělala jsem na ní palačinky, lívance apod.). Když jsem si pořídila indukční vařič, pánev nešlo používat, tak jsem ji odvezla na chatu, kde je také ve stálé permanenci a jsem s ní spokojená.
Na indukci jsem si koupila keramickou - sice velkou, ale poměrně mělkou. Smažím na ní lívance i palačinky celkem v pohodě, jen míchaná vajíčka se mi přichytávají, že po nich musím pánev umývat.
14. 4. 2015 17:59
29. 1. 2015 00:30
22. 1. 2015 22:23
Tak to jedině litinovou, ale bez povrchu (smaltu).
A za mě jedině švédskou - Skeppshult (skeppshult.cz)
17. 1. 2015 18:54
Předchozí 1 2 3 4 5 … 8 Další