cikánská omáčka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 5 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 1 hodinou
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 5 hodinami
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 7 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Loňská vítězka MasterChef Besky přiznala, že v soutěži vařila i podle Topreceptů. A takhle dělá své nebeské lívance
Jak připravit květákovou rýži? Zdravou přílohu od originálu skoro ani nerozeznáte!
12. 8. 2012 10:07
12. 8. 2012 03:05
11. 8. 2012 22:45
11. 8. 2012 22:34
11. 8. 2012 22:26
11. 8. 2012 22:03
11. 8. 2012 20:06
11. 8. 2012 19:57
Existuje spousta variant této omáčky. Já používám tuto jednoduchou bez sojovky, worchesteru, octa,chilli apod.
Jak se říká "v jednoduchosti je krása". Dobrou chuť
PS. do receptů bez registrace nemohu.
11. 8. 2012 19:03
11. 8. 2012 09:43
1 pl. oleje (používám olivový, ne extra virgin)
1 šálek cibule na plátky
3 šálky papriky, červená, oranžová, žlutá , krájené
2 stroužky česneku, lisované
2 čl. sladká paprika maďarská
2 čl. pálivá papriká maďarská
2 pl. rajského protlaku
1 ½ šálku kuřecího vývaru
2 čl. medu
sůl a pepř na dochucení
hladká mouka na zahuštění (možno i škrobem) Zahřejeme olej v pánvi, zpěníme cibulku
Přidáme papriky a osmahneme
Přidejte česnek, papriku, mouku,promíchejte a postupně přidávejte vývar.
Nechte směs vařit opatrně za stálého míchání do zhoustnutí po dobu cca 20 minut.
10. 8. 2012 20:35