Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Mražení jídla “ Sabule77, před 13 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 1 hodinou
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 8 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přečtěte si Zobrazit více
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Palačinky jako pro královský dvůr! Jak na těsto, aby byl výsledek skutečně perfektní
Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová
31. 10. 2013 13:47
Pááánivždyť už za 2měsíce máme konec roku....toto letí
30. 10. 2013 10:46
Hradišťánka poslouchám moc ráda, uklidní a rozjasní den, osobně miluju každý žánr. není špatné muziky, lidi to zhoršujou - citát si pamatuju, autora nikoli
30. 10. 2013 10:01
U nás brambory, vařená mrkvička, okurky, cibule, jablka, bez těch to nejde, tvrdá vejce, domácí majonéza ochucená solí, pepřem a octem, vše na drobné kostičky a hranolky, dochucení podle chuti a taky je to ten nejlepší možná proto, že se na něj těšíme od časného rána a jsme řádně vyhládlí
Jak říká Colombo65 "když ho milujeme, není co řešit" a jak zpívá Hradišťan (klarinetista David Burda) "mámina tajná pýcha"
29. 10. 2013 16:17
tahle to je - tu zkusím
ruka rychlejší než oko - šreti již sem dala
29. 10. 2013 15:26
29. 10. 2013 14:50
tu sladkost si může každej upravit. mě to šmakenzí takhle, pak kontrast toho vypečeného řízečku, či klobásky vinné v krásně zlatavém outfitu, pak ten chuťový kontrast...sakra, až aby byly vánoce
29. 10. 2013 14:47
http://www.recepty.cz/recept/uza-zalivka-do-brambo...
Páč to sem tam kdysi vkládala já a tys mě to dneska připoměla úplně jsem to vypustila, teda z pamětizačala jsem tam kdysi chodit, ale moc mě to tam nenadchlo
29. 10. 2013 14:43
29. 10. 2013 14:40
29. 10. 2013 14:28
Myslela jsem, že dnes přidám tu restovanou slaninku, ale jaksi mi přes noc zmizela z ledničky.. Tak jsem aspoň spařila tu cibulku a přidala povařený hrášek. Salátek dobrý, ale ještě ho budu vychytávat. Na Vánoce musí být nejdokonalejší ze všech... Jablíček se bojím, jednou jsem dělala nějaký salát z grilovaného kuřete s Majolkou® a jablky (myslím, že to bylo podle Prima vařečky) a nikomu to nechutnalo a nakonec jsem to nejedla ani já.
29. 10. 2013 14:21
29. 10. 2013 14:18
přidávám odkaz na onu zálivku
http://www.toprecepty.cz/recept/9260-bramborovy-sa...
29. 10. 2013 13:27
29. 10. 2013 13:20
29. 10. 2013 13:06
1 2 Další