Celiaci
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 31 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 6 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 41 minutami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka
Výživná, ale kontroverzní. Žabí stehýnka milují Francouzi a možná je jedli i pravěcí Češi
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
7. 11. 2014 23:46
Po vychladnutí chleba nakrájím, zamrazím a pak ohřívám v topinkovači. U bílého chleba je u mne nevýhoda, že ho takto sním moc, jak je rozpečený dobrý.
Recepty od Petrym se mi moc líbí. Už jsem zkoušela dvoje sušenky (Anzac a pohankové) a byly dobré. Doporučuji.
Mám pocit, že u diet jsou nejhorší začátky, ale pak člověk objeví tolik možností, že se diví, jak mohl používat tak omezené množství surovin a nepochutnat si na jiných jídlech.
Pekárnu jsme koupili dle Dtestu Gorenje BM 900 AL, ale fakt mi z trouby chutná chleba víc.
26. 10. 2014 13:40
24. 10. 2014 21:50