Lehká náplň do dortu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 5 hodinami
„Krásny slnečný deň vám želám. Ja som včera naložila do…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Nadja: Nadi, Mates nejí rajskou jako takovou. Děti mají…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Banana split
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přečtěte si Zobrazit více
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Vaření v pomalém hrnci se vyplatí: Elektrická trouba je zhruba 4x dražší, indukce 9x a plyn až 10x
15. 9. 2010 19:06
4. 4. 2010 22:50
4. 4. 2010 22:09
17. 2. 2010 21:37
7. 2. 2010 15:46
Postup:
250 g másla, asi 200 g cukru (podle chuti) - šlehačem pořádně našlehat,
ze 1/4 litru mléka a 3 lžic hrubé mouky (nebo 1 pudink.prášku)uvařit hustou kaši (nechat ji vychladnout za častého míchání, aby se netvořil škraloup)a postupně ji vešlehat do máslové hmoty. Část si odebrat na zdobení a do zbytku vešlehat tvaroh - množství podle chuti.
Ochutit podle potřeby (kakao, mletá káva, mleté oříšky, nebo kousky ovoce apod.)
Dobrou chuť. http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=729
4. 1. 2010 12:50
3. 1. 2010 21:31
Jogurtový krém: 1 sáček želatiny, 300 g jogurtu (nebo kysané smetany), 100 g moučkového cukru, 200 ml šlehačky. Želatinu připravíme dle návodu na sáčku, jogurt osladíme a vmícháme do něj dotuha vyšlehanou šlehačku a teplou želatinu (případně můžeme do toho i nastrouhat bílou čokoládu )
3. 1. 2010 21:11
3. 1. 2010 20:17
3. 1. 2010 19:20
7. 12. 2009 12:10