Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Eviip, před 7 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 11 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Hezký podvečer U nás byly halušky ..a dnes nadivoko-…“ Eviip, před 7 hodinami
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 11 hodinami
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 12 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 18 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přečtěte si Zobrazit více
Osm důvodů, proč se vyplatí skončit s alkoholem: Lepší spánek, štíhlejší postava a víc peněz jsou jen začátek
Vánoční bramborový salát: Zkuste jej třeba podle receptu Marie-Janků Sandtnerové!
Slavný francouzský toast získal název omylem, nebo podvodem. I tak chutná fantasticky!
5. 3. 2016 12:51
5. 3. 2016 12:07
Přetrženou můžeš promazat a na povrchu pomazat krémem, klidně nějakým lehkým - tvarohovým a pod. Ten hodně skryje. Pokud vůbec, tak z toho, co vydoluješ, udělej jako nepečené kuličky - bábovku rozdrob, udělej čokoládový krém, promíchej a obal v čokoládě
5. 3. 2016 11:50
5. 3. 2016 11:04
5. 3. 2016 09:36
4. 3. 2016 20:01
4. 3. 2016 14:02
img_20160304_123743.jpg
4. 3. 2016 13:24
4. 3. 2016 10:57
3. 3. 2016 16:20
p1030969.jpg
p1030968.jpg
p1030970.jpg
3. 3. 2016 13:44
3. 3. 2016 13:28
3. 3. 2016 11:30
Jinak dobrej tip na polívku, aby to pořád nebyl vývar nebo jen zelenina, je třeba vločková nebo směs zeleniny a vloček. Ty mám moc ráda já - můžeš osmahnout jarní cibulku nebo pórek, zaprášit krupicí a přidat vločky, klidně i rýži a třeba nastrouhanou mrkev. Nebo osmahnout rovnou nastrouhanou zeleninu a zahustit vločkama. Jen je třeba přidávat vločky pozvolna, protože to pak rádo zhoustne
Já mám zrovna dneska petrželovo-mrkvovou polévku s vločkama, recept dodám, jak ji večer nafotím. K tomu polentu zapečenou s kapustou a žampiony.
3. 3. 2016 10:36
3. 3. 2016 09:58
Manžel polévky vyžaduje a stále máme kuřecí/hovězí vývar "s něčím" nebo zeleninovou, tak bych ráda změnu. Děkuji
Předchozí 1 … 1127 1128 1129 1130 1131 … 2365 Další