nejlepší řízečky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, před 19 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dnesni vecere“ hazel, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Příště je musím udělat delší a tenčí.“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes losos, bramborova kase a zelene…“ hazel, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 18 hodinami
2. 1. 2012 21:44
2. 1. 2012 20:51
27. 12. 2011 23:11
27. 12. 2011 22:44
27. 12. 2011 21:55
25. 10. 2011 11:06
25. 10. 2011 10:37
Obalte je klasicky v troj obalu. Pokud máte dost času, tak řízky chutnají lépe (obzvláště vepřové), když si je den předem naklepete a trochu nasolíte, druhý den dosolíme a obalujeme. Krátce dozlatova osmažíme. Jako nejlepší se u nás osvěčily řízky z trouby, na řízečky dáváme kousíček másla. Aby však nebyly poslední řízky připečené dáme je na přížku. Někdo dává na pařník, ale i na něm jsou trošku moc, když je dáte na mřížku tak přebytečný tuk odteče. Dáme na 3/4 hodinky až 1hodinku do trouby...A dobrota je na světě.