Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes jsem dělala kuřecí prsa v sýrové omáčce z Nivy s…“ Nadja, před 5 hodinami
„Hezký den všem. tara23: pokud by Mates jedl jen mleté…“ Nadja, před 5 hodinami
„Dnes by slavila narozeniny Jitka - hosta. Vzpomínám.“ Nadja, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 22 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít zbytky masa z pečené husy: Hodí se skvěle do salátů, pomazánek, na chlebíčky i jako náplň do tortilly
I přesolená polévka jde zachránit! Desatero osvědčených babských rad, které usnadní vaření
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
27. 12. 2020 10:42
27. 12. 2020 09:54
A BB puding...vymyslel ho zakladateľ piešťanských kúpeľov Dr. Ľ. Winter 1947...po vojne podvýživení ľudia a deti potrebovali sa vzchopiť fyzicky...v nezmenenej receptúre sa vyrába dodnes...ako jedna z mála vecí BB puding prežil.
24. 12. 2020 08:43
Já vzpomínám na výborné moravské klobásy v konzervě. Později se z nich stalo to, co z většiny podobných produktů, jakási buchta tvářící se jako maso.
24. 12. 2020 07:20
24. 12. 2020 01:27
23. 12. 2020 23:08
23. 12. 2020 15:41
22. 12. 2020 21:01
31. 5. 2019 01:40
exp.jpg
expr.jpg
31. 5. 2019 01:25
20. 9. 2016 06:25
19. 9. 2016 22:35
19. 9. 2016 22:21
17. 6. 2015 09:43
15. 6. 2015 10:08
1 2 3 … 6 Další