Jitrnice s vaječnými kroupami
Rychlý oběd, který vykouzlíte během 30 minut. Pokud máte rádi kroupy, vylepčete je cibulkou a vejci a získáte skvělou přílohu ke smažené jitrnici. Pak už stačí jen porce červeného sterilovaného zelí a můžete hodovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrnice s vaječnými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yAoB
Moje poznámka
Jitrnice s vaječnými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yAoB
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 7 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 9 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 4 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 6 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 7 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 9 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 9 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 11 hodinami
Květákové placičky
Linova před 11 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 11 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
sádlo,
kroupy,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
kmín drcený,
česnek
Komentáře (1)