Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kachna bez práce

Pomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min

300 min (300 min příprava)

20. 10. 2010 13:43

Suroviny

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MilaH MilaH

19. 4. 2022 19:47

Ríša: Souhlasim s Vami. Ja jsem nocni mura a tak si kacenu radsi pecu pres noc a pak je hotova na obed (u nas asi tak kolem 1-2 hodiny odpoledne). No a knedle delam taky den dopredu. Takhle nam to vyhovuje a muzeme si oba pospat. Takto pomalu jsem kachnu delala poprve pred rokem, ale uz ani nijak jinak.<3

Sirius390

24. 3. 2020 16:30

Luxus, pekla jsem takto divokou kačenku :yes: stačilo jí 3,5 hodinky + 20min dopéct do křupava :-8

deltacook

2. 12. 2019 16:37

Millene: Já na to mám takovou fintu: peču kachnu přes noc. Jenom na 70 stupňů :)

Stepapeta

23. 3. 2019 19:45

Dnes jsem pekla kachnu poprvé. Vybrala jsem tento recept. A byli jsme naprosto spokojeni. Jinak už kachnu zkoušet nebudu. :yes::-)

mika59 mika59

1. 6. 2018 15:44

Kachna je moc dobrá.. :yes: .dělala jsem už poněkolikáté...s dovolením jsem přidala foto....:-)

Dana

20. 12. 2017 09:29

Helena: Také ji dělám ve smaltovaném pekáči, ale musí se přiklopit. Nejlepší jsou takové ty dva pekáče, co se dávají na sebe. A hlavně neotvírat.

Iva

9. 11. 2017 03:11

Helena: Nepřipeče. Je výborná, nespečená, maso jde lehce od kosti. Menší kachna je pečená dříve. Je to zcela bezpracné. Pekla jsem při otevřeném okně a odjela jsem na nákup. Vrátila jsem se po čtyřech hodinách, zvýšila teplotu v troubě a kačenu dopekla nezakrytou. Doslova se rozpadala a byla tak chutná, že už nebudu péci nikdy jinak.

mag-da-lena

19. 9. 2017 11:06

Libor: Prozradíte, jak maso bezpečně zavařit? Ze zavařovaní masa mám totiž hrůzu, kamarádka se otrávila botulotoxinem. Děkuji.

Libor

15. 9. 2017 15:23

Neztratí chuť, naopak. Ale problém je jinde. Pokud to děláte doma, tak se bytem čtyři hodiny šíří tak silná vůně, že jste prakticky najezení. Já jsem dopekl a už jsem se na toho ptáka nemohl ani podívat, natož k němu čichnout. Zavařil jsem maso do dvou flašek a snědl po půl roce.

Jiří

13. 9. 2017 22:28

Tímto způsobem dokonale znehodnotíte pokrm, to jste všichni bezzubí? musíte si kačenu namazat na chleba?, po vašem brutálním zákroku musí zmizet specifická chuť a vůbec se nedá mluvit o nějaké mňamce, děkuji nemusím tekutou kachnu.:-//:no:

casino casino

21. 8. 2017 15:52

Maja Moravčíková:
Jj :yes:
No, ptáka podkládám ještě i vrstvou vnitřního sádla kterého bývá hromada v břišní partii na opačném konci než je krk, spisovně řečeno u kloaky ;-):-):-D

Maja Moravčíková

21. 8. 2017 15:24

Helena: Ja dávam pod kačicu kožu z krku.

pavel

19. 7. 2017 11:28

jitka: tohle není konfitování, to by se to muselo koupat v tuku......

Millene

8. 7. 2017 19:20

No nevím, mě by nebavilo tolik hodin péct kachnu a myslím si, že ani tolik hodin ty kupované se nemusí , protože jsou poloviční než domácí,, nakonec jsou k jídlu jen prsa a stehna, a pro ty tolik hodin? Myslím že 3 bohatě stačí, na těch 140 st. , pak nechat půjhoďku na kůrku. A taky se rozpadne. Vy co tady pečete 11 hodin, no stojí vám to za to? Sní se za 10 minut a tolik času, elektřiny nebo plynu.. Já tedy opravdu ne. I ty 3.5 h. je hodně času s tím strávených.

Helena

4. 7. 2017 08:29

A pokud nemám litinový pekáč a dám do "smaltovaného", nepřipeče se. Má s tím někdo zkušenost. Dík:-?

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak péct kachnu pecena kachna pečeme kachnu návod jak dlouho péct kachnu jak upéci kachnu měkká kačena doba pečení kachna peceme kachnu kachna recept pečení kachny v el.troubě jak upéct kachnu jak dlouho pečeme kachnu postup při pečení kachny pečená kachna recept kachna recepty jak pečeme kachnu jak péci kachnu kachna pečena jak dlouho se pece kachna kachna v římském hrnci

Suroviny: kachna, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Kachna bez práce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X5G8