Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcel když jedu nakupovat i já, tak je to…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s kapáním a treska…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„tara23: Věruško, taky neradi chodíme do Tesca, to jenom…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Tourin – speciální francouzská verze česnekové polévky funguje jako dokonalý životabudič. A má pořádné grády!
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Masopustní hodování: Tlačenku, ovar, koblihy ani bůček si teď neodpírejte! Víte, proč?
21. 8. 2013 16:24
21. 8. 2013 16:18
21. 8. 2013 13:38
konvice2.jpg
5. 9. 2011 14:49
5. 9. 2011 09:31
hafikov:
28. 7. 2011 08:07
27. 7. 2011 10:29
26. 7. 2011 21:50
Jinak udělat kompot.Je z toho i dobrý likér-chutnala jsem,ale nedělám.Na webu od zahrádkářů se dá také něco najít.
26. 7. 2011 21:41
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/zavarovan...
26. 7. 2011 21:30
10. 8. 2010 15:39
8. 8. 2010 03:18
Aronie,které se také říká černý jeřáb,prý nemá s jeřábem nic společného.Plody jsou podle mne trpké a mně vůbec nechutnají.Každoročně je u nás oberou ptáčci,ale letos zkusím ten kompot,budu-li se sběrem rychlejší.
3. 8. 2010 19:08
3. 8. 2010 16:26
1. 9. 2009 22:00
1 2 3 Další