Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 21 minutami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 23 minutami
„Hezky den, u nas dnes spanelske ptacci s ryzi a salat ze…“ hazel, před 1 hodinou
„U nás nic, ale přijel bratr, že potřebuje ohoblovat pár…“ Jana Pá, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Původní remoska stála 180 Kčs a upekli jste v ní skoro všechno. I dnes se pořád ještě vyplatí!
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?
Jak vyčistit varnou konvici bez chemie? Pomůže obyčejný ocet, citron nebo jedlá soda!
21. 8. 2013 16:24
21. 8. 2013 16:18
21. 8. 2013 13:38
konvice2.jpg
5. 9. 2011 14:49
5. 9. 2011 09:31
hafikov:
28. 7. 2011 08:07
27. 7. 2011 10:29
26. 7. 2011 21:50
Jinak udělat kompot.Je z toho i dobrý likér-chutnala jsem,ale nedělám.Na webu od zahrádkářů se dá také něco najít.
26. 7. 2011 21:41
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/zavarovan...
26. 7. 2011 21:30
10. 8. 2010 15:39
8. 8. 2010 03:18
Aronie,které se také říká černý jeřáb,prý nemá s jeřábem nic společného.Plody jsou podle mne trpké a mně vůbec nechutnají.Každoročně je u nás oberou ptáčci,ale letos zkusím ten kompot,budu-li se sběrem rychlejší.
3. 8. 2010 19:08
3. 8. 2010 16:26
1. 9. 2009 22:00
1 2 3 Další