Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezky den, u nas dnes spanelske ptacci s ryzi a salat ze…“ hazel, před 1 hodinou
„U nás nic, ale přijel bratr, že potřebuje ohoblovat pár…“ Jana Pá, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Kopřivová polévka podle kuchaře Romana Pauluse: Je levná, snadná a s pošírovaným vejcem a chlebovými chipsy báječně chutná
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem
Tatarská omáčka má zřejmě bulharský původ. Víte, která bylinka v ní správně nemá chybět?
21. 8. 2013 16:24
21. 8. 2013 16:18
21. 8. 2013 13:38
konvice2.jpg
5. 9. 2011 14:49
5. 9. 2011 09:31
hafikov:
28. 7. 2011 08:07
27. 7. 2011 10:29
26. 7. 2011 21:50
Jinak udělat kompot.Je z toho i dobrý likér-chutnala jsem,ale nedělám.Na webu od zahrádkářů se dá také něco najít.
26. 7. 2011 21:41
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/zavarovan...
26. 7. 2011 21:30
10. 8. 2010 15:39
8. 8. 2010 03:18
Aronie,které se také říká černý jeřáb,prý nemá s jeřábem nic společného.Plody jsou podle mne trpké a mně vůbec nechutnají.Každoročně je u nás oberou ptáčci,ale letos zkusím ten kompot,budu-li se sběrem rychlejší.
3. 8. 2010 19:08
3. 8. 2010 16:26
1. 9. 2009 22:00
1 2 3 Další