Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Dobry den' u nas byly torttillas, plnene kurecim masem…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, dnes som pracovala v záhrade, tak som si…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
„Pěkné sobotní odpoledne , my dnes k obědu ricottové noky s…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 7 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přečtěte si Zobrazit více
26. 7. 2019 07:36
23. 7. 2019 16:43
6. 2. 2016 02:00
5. 2. 2016 22:55
5. 2. 2016 20:13
5. 2. 2016 17:04
4. 2. 2016 23:51
4. 2. 2016 23:37
4. 2. 2016 22:15
15. 1. 2016 12:09
14. 1. 2016 17:44
14. 1. 2016 10:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kousku
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 09:15
14. 1. 2016 08:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 08:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další