Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 3 hodinami
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
26. 7. 2019 07:36
23. 7. 2019 16:43
6. 2. 2016 02:00
MajaV: díky
5. 2. 2016 22:55
5. 2. 2016 20:13
5. 2. 2016 17:04
4. 2. 2016 23:51
4. 2. 2016 23:37
4. 2. 2016 22:15
Časem možná ještě vyzkouším radu zmrazený sulc rozpustit a nechat znovu ztuhnout.
15. 1. 2016 12:09
14. 1. 2016 17:44
14. 1. 2016 10:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kouskupůjde rozehřát i v mikrovlnce a uvidíš, jestli budeš spokojená, až ztuhne.
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 09:15
14. 1. 2016 08:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 08:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další