Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co používat na zahuštění místo mouky

Začínám vařit pro svou roční dcerku a ve všech receptech nacházím jako zahušťovadlo mouku, což se mi v souvislosti se zdravou výživou vůbec nelíbí. Tak jsem hledala co jiného bych mohla použít a na https://www.mimikucharka.cz/index.php/2017/07/10/c... jsem se dočetla, že místo mouky jde použít například pohanka, škrob, agar, hraška a mnoho dalších zdravějších alternativ. Škoda, že o tom neví víc maminek, protože přemíra bílé mouky dle mého do jídelníčku malého dítěte nepatří.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 15 hodinami

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22

Marie

Nejnovější recepty Více