Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: je, musím taky zkusit i jiné ovoce nebo to…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Včera jsem naložila žebírka a dnes k večeři jsem je nejdřív…“ tara23, před 10 hodinami
„MarcelaPa: Marcel je to dobrota vid? . Vloni jsem ho…“ tara23, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 18 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 22 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Jak připravit ten nejlepší slaný závin se zelím: Chuti pomůže klobáska nebo uzené, příprava zelí se neobjede bez jednoho kroku
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
14. 2. 2009 19:52
14. 2. 2009 19:05
14. 2. 2009 18:26
14. 2. 2009 17:47
14. 2. 2009 17:30
14. 2. 2009 17:27
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil
14. 2. 2009 17:16
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko . Výbusna - doufám, že je ti to už úplně jasné
mara_stepni.jpg
14. 2. 2009 16:55
14. 2. 2009 15:41
14. 2. 2009 15:39
14. 2. 2009 15:36
14. 2. 2009 15:26
14. 2. 2009 15:18
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...
img_0100.jpg
Předchozí 1 2