Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

kralik/zajac

Tak jsem taky zalovila a Špagetka má asi pravdu. Vidím to na MAru stepní. No mrkněte se do ZOO Brnohttp://www.zoobrno.cz/zvirata-v-zoo/chovana-zvirat... a ta kapybara už je fakt trochu moc http://www.zoobrno.cz/zvirata-v-zoo/chovana-zvirat.... Ale Výbušná, já jsem jedla kozu kamerunskou a nic se mi nestalo. Nemečím, po skálách neskáču ano bobky za chůze netrousím. :-D Takže tobě se po event. maře stepní určitě taky nic nestane. V každém případě jsem (asi jako ostatní) moc zvědavá, jaké to bylo.;-)

Vybušna, neděs se, že je to tmavé maso. Zajíc prostě je tmavý. To jen my už jsme si odvykli ho v obchodě vídat, všude se prodávají jen králíci a navíc ani nechci domyslet, kolik by dnes v obchodě stál, když je zvěřina tak drahá a jej jí málo (i pro myslivce). Nicméně je fakt, že je to tedy kus.

pozor ono to len vyzera ze je to velke....dlhe je to na 1,5 priboroveho noza, a je to len jedna polka..

:-Djá se picnu, to je teda diskuze a překvapeníčko!!! Mě to zvířátko připadá, jako by bylo zkřížené alespoň ze tří zvířat. Já tam vidím krom králíka-zajíce i nějakou srnku,klokana a nějakého vyskákaného chocholouše, cha,cha:-)):-O, nuž vybusná, každopádně nám to musíš popsat a ukázat na fotkách, je to jak rébus. Mě se to také zdálo na králíka velké a to maso tmavší. Možná se budeme divit, jak to bude OK že?:yes::-p

Tak, podle obrázku od spagi, bych neřekla, že je to kapybara! Nikdy jsem neviděla ani takhle připraveného zajíce!:-O vybusna, snad se ti povede a pošleš fotku a komentář k tomu, to by mne fakt zajímalo;-)

moje nervy...toze co ideme jest!!!!!!!
no neviem ci to prezriem...ja som v jedle dost tradicna....aj ked mi rozum kaze ine...neviem ci tejaja ci kto to tu varil muflonie, teraz bibi tu konina...jezismarja a ja tuto dakeho hlodavca:-O
no budem to robit podla toho bibinho receptu a uvidim....muz sa na tom vyborne pobavil

doufám, že teď nijak neodradím výbusnou od excelentní přípravy jeíjho "úlovku, ale příspěvek Papričky mě trochu vyprovokoval ;-)a na cs.wikipedia.org/wiki/Mara_stepn%C3%AD - jsem si našla, že této potvůrce říkají argentinský zajíc, i když se ve skutečnosti jmenuje Mara stepní viz foto.
Zkopírovala jsem: "Mara stepní (Dolichotis patagonum) je relativně velký savec obývající vyprahlé pastviny a otevřené polopouště střední a jižní Argentiny. Byly vysazovány i na mnoha místech jižní Evropy a v bývalém SSSR, nějakou dobu volně žili dokonce i v Česku, zvláště pak u Žamberka. - zbytek si tam přečtěte, Paprička nebyla od té kapybary daleko :-D:-D. Výbusna - doufám, že je ti to už úplně jasné ;-):yes:

Nevím jaké zajíce mají v argentině, ale mně se ten tvůj zdá nějaký velký. Aby to nebyla kapybara pod pseudonymem (hlodavec jako hlodavec). ... :-D:-D:-D

Vybusna, tak přesně po Palermsku ho udělej a myslím, že Vám doma bude moc chutnat, je opravdu jemňoučkej,:-p;-):-D dobroučkej a rovnou dej fotečky.

tak som si to precitala a pise, ze je to skutocne zajac z argentiny a pripravovat sa ma tak ako normalne. tak ho idem robit ako normalne.

spagetka ...je to slanina...zabudla som to napisat. koreniny k tomu neboli. ale videla si uz tak tmave maso zajacie?

výbusna - mně to připadá jako prošpikoané as špekem? - prostě už předpřipravené jako polotovar?:-O - u nás prodávají už maso naložené, našpikované - ale většinou to má i názevv s návodem na dohotovení - pokud to je tak jak to vidím, asi bych zpěnila cibulku a upekla na tom. Jo a nějaké koření u toho leží, nebo je tam etiketa, jaké je složení?

spagetka ma inspirovala a chcem pripravit zajaca (kralika) .poslala som manzela aby ho kupil a priniesol mi toto
vid foto....je to zamrznute
ostala som z toho zmatena. na obale je napisane, ze je to argentinsky zajac...neviem ci mam tomu rozumiet tak, ze je dovezeny z argentiny, alebo je to nejaka odroda. take tmave zajacie maso som este nevidela. a neviem teraz ako mam vlastne toho zacaja pripravit, ci ako divinu , alebo ako normalneho zajaca podla tohto receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/3532-palermsky-kra...

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více