Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: môj muž ho vyslovene neznáša, preto varím…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Nadja: buřt guláš už jsem nedělala opravdu dlouhono…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Nadja: Naděnko jak kdo má každý rád můj ex neměl rád…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 1 hodinou
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 12 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
1. 4. 2018 16:23
31. 3. 2018 21:04
a3aa3b74df7adc2cae77673285430…
23. 2. 2018 19:38
6. 11. 2017 07:45
5. 11. 2017 16:58
16. 7. 2017 19:36
13. 7. 2017 11:46
6. 10. 2016 18:00
K Pavlovi na předchozí stránce: nemohu s Vámi souhlasit. Smalt je umělá vrstva, může se odprýsknout, pouští barviva, prostě je lepší dělat přímo na litině. A ohledně té kvality/nekvality: dle Vás by potom neměla existovat „švédská ocel“, ne? Vždyť ocel se vyrábí stejnými technologickými postupy ze stejných surovin, takže dle Vás je úplně jedno, kde je vyrobena, kvalita musí být stejná jak z Činy, Švédska nebo z USA, ne? Proč je tedy švédská ocel nejkvalitnější na světě, co?
A to samé je s litinou. A nebude to jen v technologickém postupu, ale i hlavně ve výchozích surovinách: železný šrot („určitě“ ho někdo přebírá, že?) versus kvalitní severská železná ruda.
Ano, máte pravdu, že u Le Creuset a Staub je kvalita litiny jedno, protože ji „chrání“ vrstva smaltu. Ale věděl jste, že jsou to také čínské výrobky?
6. 5. 2016 16:59
6. 5. 2016 10:13
5. 5. 2016 08:21
27. 4. 2016 12:31
27. 4. 2016 08:38
26. 4. 2016 14:47
26. 4. 2016 09:05
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další