Kuchařka BastMetztli
- Znamení
- Ryby
- Osobnost
- pesimista
- Stav
- svobodny/á
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina, ruština, latina
- Zájmy
- přátelé, knihy, ruční práce, hudba, film, vaření a pečení
- Datum registrace
- 9. 3. 2010
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 9 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Starý chleba? Žádný problém! Chytrá hospodyňka zná triky, jak ho ještě využít
Pět moučníků, na kterých si pochutnáváme tisíce let: Palačinky jedl už „ledový muž“ Ötzi a cheescake pekli staří Řekové