jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Buchta Margot

Buchta Margot
nahoru
Buchta Margot Buchta Margot
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy
Doba přípravy Doba přípravy: max. 30min
Počet porcí Počet porcí: 1

Suroviny:

1 čokoláda Margot
1 šlehačka
2 vejce
1/4 l mouč. cukru
2/4 l pol. mouky
1 vanilkový cukr
trochu mléka
1 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Nastrouháme margotku a vše ušleháme elektrickým šlehačem, pak vylejeme těsto na plech a pečeme asi tak 15 min.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
4 kladná hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Buchta Margot"

autor: Patty (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.02.2013 18:06:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska zkusím,vypadá moc lákavě smajlik smajlik

autor: Petulka11
vloženo: 13.09.2012 12:48:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A toho mléka kolik? Bude stačit 1/8kg? smajlik

autor: Deathlosopher (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2011 14:05:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Justýna: Tím převodem litru na kilo bych si nebyl tak jistý. Že je to to samé platí u vody, ale u cukru a mouky, které mají jinou hustotu ...

autor: veru.hol
vloženo: 17.11.2010 13:31:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nevím co někdo nechápe na měření mouky a cukru na litry? jistě všechny doma máte takový ten plastový litránek smajlik, jenom si spíš myslím, že 2/4 l je lepší napsat jako 1/2 l... když už smajlik smajlik dneska vyzkouším

autor: Justýna (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.10.2010 13:24:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevím co není k pochopení na gramáži 1litr je 1kg tak je to čtvrt kila mouč.cukru a půl kila mouky.smajlikJinak tento recept znám a je vinikající.Babička ho vylepšila že těsto po upečeni rozkrojí a vymaže krémem z pomaz.másla a šlehačky opravdu osvěžujícísmajlik

autor: dajens
vloženo: 25.08.2010 22:13:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám úplně stejnou, je skvělá smajlik Dávám dva hrnky polohrubé mouky a hrnek moučkového cukru.

autor: yoghurtt
vloženo: 30.07.2010 11:57:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nechápu ty jednotky té polohrubé mouky a moučkouvého cukru... smajliktěžké na můj mozeček...

vloženo: 27.07.2010 16:51:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isahu, máš pravdu, jak se na to dívám, já a jednotky..smajlik2/4 l pol. moukysmajlik, poradila bych si, ale možná někdo ne.smajlik

autor: isindy
vloženo: 26.07.2010 21:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jsem zmatená smajlik kromě nejasné gramáže - proč je to v Ostatní??? proč ne Moučníky? navíc mixovat těsto mixérem by mohlo lecjakého začátečníka zmást - není to spíše ušlehat elektrickým šlehačem??

autor: hilf33
vloženo: 26.07.2010 19:56:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ta buchta je super děláme ju už dlouhosmajlik

vloženo: 26.07.2010 18:49:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Souhlasím s Bibi, brala bych řezsmajlik

autor: hana tomasova (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2010 18:21:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňanky pro děti se vždycky hodí. A pro dospělé někdy taky: víte, že za zmrzku od Nestlé můžete odjet do Paříže, Londýna a jinam? www.zmrzliny-nestle.cz

autor: Bibinka
vloženo: 26.07.2010 15:25:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petulík, když by byla buchta i pro začátečníky, tak do surovin prosím dopiš gramážsmajlikmáš tam 1/4 a 2/4, ale čehosmajlik hrnku,dkg,gsmajlik Buď to rozepiš na ty hrnečky a nebo na gramy. Jinak tahle buchta je tu 3x, jako Margot řezy a mohla si jí pro nás nařezat, aby byl vidět ten řez, takhle to vypadá, jako jakákoliv upečená buchtasmajlik Nic ve zlém, to jen pro příště a bodíka 2.ode mne mášsmajlik

autor: Aninenka
vloženo: 26.07.2010 14:58:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také ji doma peču, ale ještě navrch dávám domácí čokoládovou polevu.smajlikOpravdu je moc dobrá

autor: mamkapavla
vloženo: 26.07.2010 14:47:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

máš to krásnésmajlik tento recept znám.


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

buchta pro začátečníky recept na buchta margot recepty buchta margot recept na babovku z margotky top recepty margot buchta buchty pro začátečníky margot rez margot buchta buchta margot recept recept na buchtu margot margot buchta šlehačka margot řezy s krémem buchta margotka margot buchta ze slehacky recept margot buchta buchta z margotky margot buchta v nestle řezy buchta z margot recepty moučníky margot buchta buchta margot margot buchta video recept buchta margot top recepty,buchta margot řezy margot bez šlehačky néstlé buchta recept na margot buchty recept na margot buchtu recept na margot buchta margot řezy šlehačka buchta margot šlehačko recepty z margot buchtamargot řezy margot recepty z mouky domácí margot moučník margot margot slehacka buchta margot s krémem buchta ze šlehačky buchta s margot margot buchta recept řezy margot recepty z mouky




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz