jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  39 000  receptů

Buchta Margot

Buchta Margot
nahoru
Buchta Margot Buchta Margot
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Moučníky

-

Řezy

Doba přípravy Doba přípravy: max. 30min
Počet porcí Počet porcí: 1

Suroviny:

1 čokoláda Margot
1 šlehačka
2 vejce
1/4 l mouč. cukru
2/4 l pol. mouky
1 vanilkový cukr
trochu mléka
1 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Nastrouháme margotku a vše ušleháme elektrickým šlehačem, pak vylejeme těsto na plech a pečeme asi tak 15 min.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
2 5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Buchta Margot"

autor: Patty (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.02.2013 18:06:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska zkusím,vypadá moc lákavě smajlik smajlik

autor: Petulka11
vloženo: 13.09.2012 12:48:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A toho mléka kolik? Bude stačit 1/8kg? smajlik

autor: Deathlosopher (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2011 14:05:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Justýna: Tím převodem litru na kilo bych si nebyl tak jistý. Že je to to samé platí u vody, ale u cukru a mouky, které mají jinou hustotu ...

autor: veru.hol
vloženo: 17.11.2010 13:31:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nevím co někdo nechápe na měření mouky a cukru na litry? jistě všechny doma máte takový ten plastový litránek smajlik, jenom si spíš myslím, že 2/4 l je lepší napsat jako 1/2 l... když už smajlik smajlik dneska vyzkouším

autor: Justýna (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.10.2010 13:24:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevím co není k pochopení na gramáži 1litr je 1kg tak je to čtvrt kila mouč.cukru a půl kila mouky.smajlikJinak tento recept znám a je vinikající.Babička ho vylepšila že těsto po upečeni rozkrojí a vymaže krémem z pomaz.másla a šlehačky opravdu osvěžujícísmajlik

autor: dajens
vloženo: 25.08.2010 22:13:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám úplně stejnou, je skvělá smajlik Dávám dva hrnky polohrubé mouky a hrnek moučkového cukru.

autor: yoghurtt
vloženo: 30.07.2010 11:57:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nechápu ty jednotky té polohrubé mouky a moučkouvého cukru... smajliktěžké na můj mozeček...

vloženo: 27.07.2010 16:51:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isahu, máš pravdu, jak se na to dívám, já a jednotky..smajlik2/4 l pol. moukysmajlik, poradila bych si, ale možná někdo ne.smajlik

autor: isindy
vloženo: 26.07.2010 21:19:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jsem zmatená smajlik kromě nejasné gramáže - proč je to v Ostatní??? proč ne Moučníky? navíc mixovat těsto mixérem by mohlo lecjakého začátečníka zmást - není to spíše ušlehat elektrickým šlehačem??

autor: hilf33
vloženo: 26.07.2010 19:56:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ta buchta je super děláme ju už dlouhosmajlik

vloženo: 26.07.2010 18:49:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Souhlasím s Bibi, brala bych řezsmajlik

autor: hana tomasova (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2010 18:21:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňanky pro děti se vždycky hodí. A pro dospělé někdy taky: víte, že za zmrzku od Nestlé můžete odjet do Paříže, Londýna a jinam? www.zmrzliny-nestle.cz

autor: Bibinka
vloženo: 26.07.2010 15:25:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petulík, když by byla buchta i pro začátečníky, tak do surovin prosím dopiš gramážsmajlikmáš tam 1/4 a 2/4, ale čehosmajlik hrnku,dkg,gsmajlik Buď to rozepiš na ty hrnečky a nebo na gramy. Jinak tahle buchta je tu 3x, jako Margot řezy a mohla si jí pro nás nařezat, aby byl vidět ten řez, takhle to vypadá, jako jakákoliv upečená buchtasmajlik Nic ve zlém, to jen pro příště a bodíka 2.ode mne mášsmajlik

autor: Aninenka
vloženo: 26.07.2010 14:58:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také ji doma peču, ale ještě navrch dávám domácí čokoládovou polevu.smajlikOpravdu je moc dobrá

autor: mamkapavla
vloženo: 26.07.2010 14:47:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

máš to krásnésmajlik tento recept znám.


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

buchty margot recept na margot buchtu margot buchta šlehačka buchty pro začátečníky buchta s margot buchta margot šlehačko buchta pro začátečníky recept margot buchta margot buchta v řezy margot recepty z mouky margot slehacka margot řezy recept margot buchta video margot buchta recept buchta margot buchta margot margot buchta recept margot řezy šlehačka recepty pro začátečníky buchty recept na margot buchta buchtamargot řezy margot bez šlehačky domácí margot recept na babovku z margotky recepty margot buchta margot řezy s krémem buchta z margot cokolády nestle řezy buchta margotka top recepty,buchta margot recepty moučníky margot buchta řezy margot recepty z mouky top recepty margot buchta buchta margot s krémem recept na buchtu margot buchta margot ze šlehačky recepty buchta margot buchta z margotky buchta z margot buchta margot recept margot buchta ze slehacky recept na buchta margot


Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz