Buchta z čokolády margot

Radka Kuchařka:

Moučníky , Řezy 24 názorů

Margot buchta
55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krystal
2 vejce
1 vanilka
1 kypřící prášek do pečiva
0,5 hrnku oleje
1 čokoláda margot
čokoláda na vaření
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny rozmícháme a dáme na vymazaný plech herou a moukou a 15 -20 minut necháme v troubě na 170°C.

Poznámka

Až se buchta upeče, tak polijeme čokoládou na vaření.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 199 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta z čokolády margot

  • Věra Věra(neregistrovaná)

    dobrý den, tak to je tedy celý for že tam autorka nenapsala to mléko, :-?
    proto tady jedna paní píše že měla buchtu tvrdou jak kámen a letěla prý rovnou do koše, asi tedy nějak moc nepeče,uvidím jak dopadne moje buchta, ted ji zrovna peču...........dám vědět :-O

    Odpovědět

  • Azzretka Azzretka

    Dělala jsem buchtu podle receptu, akorát vzala větší hrnek a dala jsem jí na plech :) vyšla mi krásně, polila jsem ji čokoládou a ozdobila kokosem a dovolila jsem si přidat foto. Je to dobrota, která je hned hotová. :-p

    Odpovědět

  • Eva Matusikova Eva Matusikova

    Milca:ano toje pravda , že je to pouze na dortovou formu, přidala jsem hrnek pol. mouky , dále jsem přidala 1/4 hrnku oleje navíc , půl hrnku cukru navíc místo jedné margotky jsem dala dvě a 2 hrnky mleka a rum a je tomoc dobré akorát na plech ,,,,,,,,,,,,,,,,,dobrou chut

    Odpovědět

  • Rachel Rachel(neregistrovaný)

    tak tak, chybí hrnek mléka. Množství mi na plech vystačí, ale musím ho opatrně rozetřít. S čokoládou moc dobrá, vždycky hned zmizí

    Odpovědět

  • kamila kamila(neregistrovaná)

    Buchta výborná ale nesmí se zapomenout na mléko.Já přidala 1 hrnek.

    Odpovědět

  • Kate Kate(neregistrovaný)

    Buchtu jsem také upekla,je vynikající:-)doporučuji vyzkoušet a nezapomenout na to zmiňované mléko:-)

    Odpovědět

  • Adéla Fojtíková Adéla Fojtíková(neregistrovaný)

    Ano, chybí tam mléko, hrnek, ale jinak se mi vždycky podle tohoto receptu buchta povede:-8 A mám ji na plech;-)Je vynikající:yes:

    Odpovědět

  • Milca Milca(neregistrovaná)

    Ano, buchta je vyborna, jen musi byt spravny pomer. Chybi mleko!!! Testo musi byt ridke. Dale uvedeny cas peceni je nesmysl. A pomer co udava autorka, NENI, opravdu NENI na plech, ale dortovou formu. Jeste, ze je u toho obrazek, kde je videt, ze je to na dortovou formu. Chtelo by to poupravit recept a trosku vice premyslet, kdyz se to pise pro ostatni. :-//

    Odpovědět

  • Dáška Dáška(neregistrovaná)

    Přidala jsem necelý hrnek mléka a buchta se povedla, mlékem nic nezkazíte :) případně dohustit moukou.

    Odpovědět

  • marie marie(neregistrovaný)

    no ted ji jdu delat snad se mi povede ale nevim jestly tam mam dat to mleko nebo ne :-S

    Odpovědět

  • Aneta Aneta(neregistrovaná)

    Buchta se mi peče...Mléko jsem nedala jen trochu a vypadá to, že poletí taky z okna...Jak může někdo takový vkládat recepty a zapomenout hlavní ingredienci:-O Těesto se mi lepilo...Měla jsem tam dát mléka víc, ovšem chtěla jsem se držet receptu...;-(

    Odpovědět

  • Sluníčko Sluníčko(neregistrovaný)

    buchta je výborná, ale to mléko tam chybí (asi tak 2dl).

    Odpovědět

  • Tara30 Tara30(neregistrovaný)

    Eliška: přesně:):yes:

    Odpovědět

  • Tara30 Tara30(neregistrovaný)

    Buchta dobrá ale bez mléka to vážně není ono! Mlíko je potřeba.:-):-)

    Odpovědět

  • Eliška Eliška(neregistrovaná)

    Recept je dobrý akorát tam chybý v popisovém postupu MLÉko :-O... Bez toho by se to těsto asi jen z mouky vajíček a oleje nevypracovalo :-!7www.recepty.cz

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo