Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková polévka s květákem a vločkami

Tuto chutnou zeleninovou polévku připravíme z ředkviček a květáku. Polévku nezahušťujeme moukou, ale zvolíme zdravější variantu - ovesné vločky. Na závěr do ní přidáme rozšlehaná vejce a podáváme ji ozdobenou petrželkou.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 8. 2013 22:16

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 773 kJ / 1 141 kcal
Bílkoviny36,69 g
Tuky82,36 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 187 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy59,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

2. 8. 2013 10:01

:yes::yes:+2

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 8. 2013 23:26

:yes:yes::

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z ovesných vloček a květákem babicovy dobroty řekvičkova polevka

Suroviny: ředkvičky, květák, vločky ovesné, máslo, sůl, petrželka sušená, vývar masový, vejce

TopRecepty.cz

Ředkvičková polévka s květákem a vločkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rpZK

Naposledy jste si prohlédli