jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Buchta se zakysanou smetanou

Buchta se zakysanou smetanou
nahoru
Buchta se zakysanou smetanou Buchta se zakysanou smetanou Buchta se zakysanou smetanou Buchta se zakysanou smetanou Buchta se zakysanou smetanou Buchta se zakysanou smetanou Buchta se zakysanou smetanou
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy

Suroviny:

4 vejce, hrnek cukru, 1 prasek do peciva, dva hrnky polohrube mouky, 3/4 hrnku oleje, hrnek mleka, zakysana smetana (250 g),instantni cokoladovy pudink a skoricovy cukr na posypani.

Postup přípravy receptu

Vejce utreme s cukrem a pridame zbyle suroviny.Vymazeme a vysypeme si plech,hotove testo na nej vylijeme,dale si pripravime pudink podle navodu,ktery do pripraveneho testa na plechu nalijeme tzv.cik-cak a dame pect na 150 stupnu asi pul hodiny do zlatova.Pote vyndame a potreme vychladnou buchtu zakysanou smetanou a posypeme skoricovym cukrem.Na konec dame do chladna vychladit.

Autor Autor: (Martina Hilton)
Datum vložení Datum vložení:
26 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Buchta se zakysanou smetanou"

autor: magdalenka
vloženo: 16.08.2014 17:59:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucka:ja ho dávam vlažný, nie okamžite po uvarení...uvarený sem tam premiešam, mierne vychladne a potom vlejem na cesto.

autor: lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.08.2014 15:28:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tan pudink má byt vychladlý když se tam dává?

autor: magdalenka
vloženo: 26.07.2014 19:24:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petka: smotanou sa potiera povrch upečenej buchty...
polievkovou lyžicou rozložíš obsah kelímku po povrchu buchty a spodkom lyžice rozotrieš. Nič viac.

autor: petka (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2014 19:15:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chci se zeptat,jak mam udelat tu smetanu? :D

autor: petka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.07.2014 18:55:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak se dělá ten krém ze zakysanky? smajlik :D

autor: Iva (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.07.2014 14:05:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikbuchtu peču častosmajlikje výborná,jen dávám zakysanky více a třeba dnes jsem dala do těsta kakao, jelikož jsem měla pouze vanilkový puding, strouhám čokoládu navrh a do zakysanky přidám maličko skořice.dík moc za receptsmajlik

autor: Zuzajda
vloženo: 28.03.2014 16:50:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem pekla a výbornýsmajlik Nejlepší byl tedy v ten první den.Také jsem těsto posypala ostružinami, které mám zmrzlé ještě z léta a ty kyselé ostružinky byly ve spojení s čokoládovým pudinkem vynikající.smajlik Dnes peču zase!

autor: Eliška (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.08.2013 14:14:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skoušela sem tu buchtu i s ostružinamasmajliksmajlik

autor: Planetka
vloženo: 02.08.2013 17:08:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchta je opravdu skvělá a rychlá. Já měla pouze vanilkový pudink, tak jsem do poloviny těsta přidala kakao a cik cak dala na plech a potom pudink. Vypadala a chutnala skvěle.

autor: loreal (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.07.2013 21:52:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už se pečesmajlik

autor: Romana (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.06.2013 11:18:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchta je rychle mizící smajlik Jen mi jedna zakysanka přijde málo. Dala jsem dvě a i tak by se třetí neztratila. Buchta celkem dost nakynula, možná by stačilo jen 0,5 prášku do pečiva, nebo jsem ji možná dala na menší plech. To mi občas v receptech chybí, právě velikost plechu, na který je buchta určená. Použila jsem karamelový pudink a chuťově to bylo vynikající smajlik

autor: ada (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.05.2013 11:54:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak teď je v troube jsem na ni zvědava, ale pudink je malinový smajlikjiný jsem doma neměla smajlik

autor: jasmína (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2013 22:23:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě jsem jí dala chladit, peču jí podle Vás už popáté a pokaždé u nás hned zmizí. Moc vám děkuji a posílám bodík.smajliksmajliksmajlik

autor: Verunka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2013 17:47:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už je v troubě a moc se těším až ochutnám,jen místo čokoládového pudinku jsem dala banánový smajlik

autor: langoska32
vloženo: 23.11.2012 21:45:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

I když moji chlapi nejlépe buchty, co smrdí po prasetismajlik, tak tahle zmizela hodně rychle. Nejlepší byl ten zbytek, co se naležel do druhého dne. Díky za snadnou a dobrou rychlovku.smajlik

autor: kucra (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.10.2012 17:04:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už je v troubě smajliksmajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.10.2012 12:36:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tuto buchtu peču taky velice ráda a všichni se vždy můžou utlouct, ale místo čokolády nebo skořice nahoru nastrouhám čokoládu margot. to je pak mňamka smajlik

autor: lidka58
vloženo: 22.07.2012 22:04:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě jsem ochutnala a je vynikající. smajliksmajlik

autor: xjanax
vloženo: 16.03.2012 14:02:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem dneska vyzkoušela, a velice chválím. Rychlé, jednoduché a žravé.. sotva jsem ochutnala, už mám řádek v sobě smajlik Dovolila jsem si ji i doporučit dále smajlik

autor: Veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.03.2012 12:47:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mohu jen doporučit, neměla jsem čokoládový puding, dala jsem vanilkový a výborné. Jako buchta se u nás dlouho neohřála smajlik Určitě ji zařadím mezi buchty, co se u nás často pečou!

autor: Kamila (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.02.2012 19:09:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná smajlik. Obměňuji pudinky-moc dobrá je s kokosovým nebo karamelovým smajlik

autor: hankak
vloženo: 28.01.2012 12:22:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nemá se ta zakysaná smetana nanést na horkou buchtu???

autor: myšinoha (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2011 11:01:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dotaz- Ten hrnek mléka uvedený v surovinách je myšlen do těsta nebo do pudingu???

autor: blanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.09.2011 20:35:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

znám ten recept a je moc fajnsmajlik

autor: Zdena (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.08.2011 16:02:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Podle ohlasu jiných pro mě žádná sláva smajlik . Jedla jsem lepší

autor: vendulka25 (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.08.2011 17:50:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem ji dnes upekla mohli jsme se po ní utlouct, je vynikajícíííí. Místo kypřícího prášku jsem si to trošku spestřila práškem do perníku a je to mnamka. Má to takovou více aromatickou chut. Jinak receptík je rychlovka moc dííííky za inspiraci

autor: Nikča (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.07.2011 17:22:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak podle ohlasů vidím, že je tahle buchta super, už je v troubě, tak doufám, že nebudu litovat smajlik jinak děkuji moc za recept, dost se mi hodil smajlik

autor: Monca.H.
vloženo: 20.05.2011 08:35:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná a vláčná buchtička.Dala jsem 3 vanilkové pudinky na 1 litr mléka a nahoru 2 zakysanky.Jinak dobře vychlazená je opravdu osvěžujícísmajliksmajlik

autor: Greneia
vloženo: 25.09.2010 14:40:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc bych chtěla poděkovat za tuto buchtu, protože byla skutečně velmi dobrá, jako vždy jsem dělala ze dvou dávek smajlik a tentokráte jsem se "felila", musela jsem to dát na dva plechy smajlik, nicméně jsem jednu buchtu odvezla pak mamce a jejímu manželovi, který je velmi, ale velmi vybíravý smajlik, nesní jen tak nějakou buchtu, vše musí mít čvachtavé, slaďounké, měkounké, takže tato buchta sklidila úspěch a mamka jen koukala :))))) Takže děkuji a 13 bodík ode mne :) smajlik smajlik

autor: olča (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.06.2010 21:26:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pekla jsem minulý týden a měla obrovský úspěch,díky moc za receptsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlikwww.toprecepty.cz

autor: betyna (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 16:27:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už se pěče :) uvidíme :)

autor: aanicka
vloženo: 14.01.2010 09:08:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem přidala foto na variaci s jablečným pudinkem. Asi 800g oloupaných a vyjádřených jablek pokrájíme a povaříme v troše vody na mírném ohni do změknutí, poté přidáme 1 vanilkový pudinkový prášek rozmíchaný ve vodě a provaříme do zhoustnutí. Dál je postup stejný.

autor: pasifa
vloženo: 26.11.2009 15:34:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Jiřička (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.11.2009 13:12:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám velice podobný pod názvem Koláč zlatník. U toho se těsto odleje do vyššího pekáčku, do zbyteku kakao a nalije se na světlé těsto do toho syrového se pol. lžící dělají bobky teplého pudingu jeden vedle druhého. Upeče se a po upečení horké potřít 2 ks zakysané smetany smíchané se 3 pol. lžícemi cukru moučky. Nakonec posypat skoř. cukrem a postrouhat čokoládou. Je to výborné, ale musí se dobře vychladit. J.

autor: Paprika
vloženo: 12.11.2009 05:46:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekla jsem o víkendu, jen jsem to posypala kakaem namísto skořice. Je to opravdu dobrá buchta. + smajliksmajlik smajlik

autor: Hani (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.10.2009 18:00:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchta výborná, jen se po ní zaprášilo. Děkuji za recept a dávám bodík!

vloženo: 25.07.2009 14:00:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veroniko, čtu to taky pořád dokola a myslím, že ano, že ten pudink naleješ na to syrové těsto a pečeš hned. Pak na to tu smesmajliktanu.

autor: Veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.07.2009 13:35:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám takový amaterský dotaz k pudinku:) Normálně ho uvařím podle návodu a pak ho peču i s buchtou?:-o Vážně?:) Jinak wse na buchtu moc těším:)

autor: Kamila (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2009 13:15:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě jsem dopekla buchtu podle tvého receptu a příjde mi že ta buchta nějak moc vykynula na horu měla jsem představu že to bude spíše takový řez no nic......smajlik

autor: Marta
vloženo: 01.05.2009 23:10:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

buchtu znám a posílám bodík smajlik, pekla jsem jen z polovičního množství, jinak dávám zakysanky dvě. Dovolila jsem si přidat fotky smajlik

autor: Martina81
vloženo: 21.04.2009 23:38:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Diky Gabco!Uz jsem to opravila.smajlik

autor: Gabina
vloženo: 21.04.2009 10:16:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martino, můžeš to opravit rovnou v receptu smajlik

autor: Martina81
vloženo: 21.04.2009 07:17:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jeeee to jsem si nevsimla.Dekuji za upozorneni.Tak na 150 stupnu,to asi bude lepsi.smajlik

autor: cathleen
vloženo: 20.04.2009 10:04:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...pect na 350 smajlik Asi překlep, že?smajlik

autor: HankaPu
vloženo: 20.04.2009 09:21:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky dělám podobnou, je to rychlé a chutnésmajliksmajlik +


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

borůvková buchta se zakysanou smetanou buchta ze zakysané smetany jahodová buchta se zakysanou smetanou buchta se smetanou buchta se zakysanou smetanou a ovocem buchta s broskvemi a zakysanou smetanou buchta se zakysanou smetanou a pudinkem bebe buchta s kysanou smetanou pudinkové řezy se zakysanou smetanou kefírová buchta se zakysanou smetanou rychla buchta ze zakysane smetany hrnková buchta se zakysanou smetanou ananasová buchta se zakysanou smetanou buchta s kysanou smetanou kakaová buchta ze zakysané smetany buchta ze zakysanou smetanou buchta se zakysanou smetanou a tvarohem buchta s pudinkem a zakysanou smetanou buchta zakysaná smetana piškotová buchta se zakysanou smetanou lita buchta ze zakysane smetany buchta s tvarohem a zakysanou smetanou buchta s ovocem a zakysanou smetanou jablečná buchta se zakysanou smetanou banánová buchta se zakysanou smetanou buchta s pudingem a zakysanou smetanou lehká buchta se zakysanou smetanou rychla buchta se zakysanou smetanou hrníčkova buchta ze zakysané smetany buchta z kysane smetany peřinková buchta se zakysanou smetanou hrníčková buchta se zakysanou smetanou pudinková buchta se zakysanou smetanou buchta se zakysanou smetanou buchta s pudinkem a kysanou smetanou buchta ze zakysané smetany podle polreicha buchta s jablky a zakysanou smetanou buchta se zakysanou smetanou rychla pudinková buchta s kysanou smetanou buchty se zakysanou smetanou ovocná buchta se zakysanou smetanou jablková buchta se zakysanou smetanou




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty